3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Crvena zvezda

ODLUČIO JE DA IH EDUKUJE: Lazić je objasnio šta su navijači! Kako će reagovati zvezdaši na ovo?! (FOTO)

Objavljeno: 21.12.19 u 12:22

Crvena zvezda je sinoć dobila Olimpijakos u Beogradu rezultatom 88:81, ali je čitav meč ostao u senci dešavanja sa tribina.

Navijači su zvižducima dočekali Filipa Čovića, a negodovali su i protiv Džejmsa Gista, a na kraju je kulminiralo sve transparentom jednog od navijača koji se nije dopao Nebojši Čoviću, Draganu Šakoti i igračima Crvene zvezde.

Odmah nakon susreta, kapiten „crveno-belih“ Branko Lazić je poručio da će ekipa preduzeti radikalnije mere ukoliko se nađu u sličnoj situaciji.

OGLASILA SE I ZVEZDA: ‘Kupovinom karte za utakmicu niste kupili pravo da vređate i lečite frustracije’!

Nije sve ostalo na saopštenju nakon meča već je na svom Instagram profilu Branko Lazić odlučio da edukuje navijače o tome kako se navija i bodri klub.

– Navijači su osobe, jedna ili više njih u grupe koje svojim navijanjem ohrabruju pojedinca, par ili skupinu ljudi u izvedbi određene psihofizičke aktivnosti, uz pomoć određenih sredstava ili bez njih, a u svrhu kako vlastitog tako i zadovoljstva onoga za koga navijaju. Navijači koji imaju iste objekte navijanja često se organizuju u grupe navijača i klubove obožavatelja (fan klubove), a sve u svrhu navijanja – okačio je na svom storiju Lazić.

Nema šta, ponašanje Branka Lazića je ispalo kapitenski, stao je u zaštitu saigrača i saborca na terenu. Međutim, postavlja se pitanje zbog čega se na isti potez nije odlučio kada su navijači sa tribina vređali njegovog saigrača Alena Omića nekoliko sezona ranije….

STRANCI BRUJE: Šta će navijači sada reći – tek je stigao, a Alen Omić već odlazi iz Crvene zvezde?!

Posle utakmice u kojoj je tada savladan isto Olimpijakos rezultatom 88:78 između ostalog upitan da prokomentariše ponašanje navijača prema Alene Omiću, koji je izviždan od strane najvatrenijih pristalica kluba, na šta je Lazić imao kratak odgovor:

Kako komentarišem? Ne komentarišem, ne komentarišem – više puta je ponovio kapiten crveno-belih.

0
0

3 Komentara

  1. A sad još da nađe na wikipediji šta znače pojmovi nepotizam i poltron i da shvati njihovo značenje u kontekstu ovog kluba i trenutne situacije…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter