0
AdmiralBet ABA Liga

Kosarka EuroCup season 2018-2019 Crvena Zvezda v Ulm from left Maik Zirbes Branko Lazic Ognjen Dobric Joe Ragland Billy Baron Nemanja Nenadic Beograd, 02.09.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

IGRAČI ZVEZDE OGORČENI – LAZIĆ: Nikada više nećemo da igramo u ovakvim uslovima DŽENKINS: Čović je više od saigrača

Objavljeno: 20.12.19 u 22:09

Crvena zvezda je odlično odigrala protiv Olimpijakosa i pobedom 88:81 upisala šestu pobedu, ali više nego o tome govori se o transparentu koji je osvanuo na tribinama…

Prvi je u zaštitu saigrača stao kapiten tima Branko Lazić. Osvrnuo se na transparent koji je njega i ostale igrače povredio. Uklonjen je brzo iz dvorane, ali svi su ga primetili.

– Što se tiče meča čestitke ekipi na pobedi i na odličnoj igri u drugom poluvremenu što je dovelo do trijumfa, to je što se tiče utakmice – rekao je Lazić.

Potom se osvrnuo na dešavanja na tribinama.

– A što se tiče svega ostalog što se dešavalo pre meča i u toku meča, u vezi našeg saigrača Filipa Čovića, želim da poručim, to da ćemo uskoro izaći zajedno kao cela ekipa – ovo je poslednji put da igramo u ovim uslovima pred našim navijačima – rekao je Lazić.

Putem Tvitera se oglasio i Čarls Dženkins.

– Imam posebnu ljubav za navijače u Beogradu, to se neće promeniti do kraja mog života. Međutim, danas se dogodilo nešto što me je mnogo razočaralo, nešto o čemu ne mogu da ćutim. Filip je više od mog saigrača, on je moj prijatelj i pružaću mu podršku, kao što je i on meni – rekao je Dženkins.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter