4
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: ABA liga

ŠAKOTA: Ovo nije razmišljanje svih navijača, nama je Filip Čović najbolji plej u timu!

Objavljeno: 20.12.19 u 21:43

Crvena zvezda je savladala Olimpijakos nakon odlične igre u drugom poluvremenu meča.

Deo zvezdaške javnosti je u toku utakmice uputio nezadovoljstvo ka plejmejkeru domaćeg tima kroz transparent ‘Tata kupi mi klub’, a nakon meča na konferenciji za medije toga se dotakao i trener Crvene zvezde Dragan Šakota koji je istakao da nešto tako nepošteno nije doživeo nijednom za svojih 46 godina karijere.

– Znao sam kvalitet ekipe kada sam dolazio, nemamo drugu. Nisam doživeo nešto nepošteno poput ovoga za 46 godina svoga rada. Imao sam i ja problem sa svojim sinom. Ne postoji razlog za ovako nečim. Nama je Filip možda i najbolji plejmejker u ekipi. Ne kažem ja, Lorenco je naš najbolji igrač. Ipak, ono što Filip radi nije za potcenjivanje – rekao je Šakota.

On je u nastavku dodao da veruje da to nije razmišljanje svih navijača Crvene zvezde.

Verujem da to nije razmišljanje svih navijača. Igrači su iskreni u tome, punu podršku dajemo igraču i za mene je bitan igrač. Nekada nepravde pogode ljude. Ko god da razmišlja logično treba tako da se oseti pogođenim. Meni je bilo mnogo žao. Teško je pomoći kada živa utakmica ide. Ne prihvatam kritiku ni za jednog igrača tokom utakmice. Mi smo izabrali igrače, kada ne budu odgovarali promenićemo ih – rekao je Šakota nakon pobede nad Olimpijakosom.

Pratite najbolju sportsku stranicu na Instagramu – HotSport 

FOTO: ABA liga

0
0

4 Komentara

  1. Ovo je poslednja opomena Branku Laaziću i Šakot da prete navijačima Zvezde i da prestane da se dodvorava gazdi Čoviću. Ovo je nečuveno. Svima je jasno da je Zvezdi potreban plej, a ne deseti centar. Bila je idealna prilika da se dovede najbolji plej lige Šiško, ali iz poznatih razloga teranja inata navijačima Zvezde, to Čović nije uradio.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter