7
Košarka

FOTO: STARSPORT

IZGUBIO GLAVU: Vujošević i Milosavljević ispričali šta se dogodilo…

Objavljeno: 15.06.15 u 23:47

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević nakon poraza od Crvene zvezde priznao je da je iz igre izbacio kapitena Dragan Milosavljevića zbog svađe sa Sašom Pavlovićem. 

Sredinom treće četvrtine Saša Pavlović je napravio nesportski faul, a kapiten je žustro odreagovao i viknuo na njega “da li si normalan“, a nakon toga je odbrusio i treneru Vujoševiću i u pratnji doktora ispraćen do svlačionice. 

– Izvinjavam se svima, treneru, saigračima, navijačima zbog svog ponašanja tokom utakmice. Izgubio sam glavu u tom trenutku – rekao je Milosavljević, na šta je Vujošević samo kratko dodao:

– Da, ja sam ga izbacio i šta tu ima dalje da se priča. Čovek se izvinio i to je sve – rekao je Vujošević, koji se potom osvrnuo na utakmicu:

– Čestitam Zvezdi na pobedi. Teška i tvrda utakmica. Imali smo dva rekonvalescenta, Mačvana i Milutinova, oni su igrali jako agresivno i stvorili im probleme u organizaciji napada, što nije nikakvo iznenađenje. Prosto, kvalitet ekipa onemogućava određene stvari. Zvezda je bila u psihološki teškoj situaciji, kada je na gostujućem terenu trebalo da napravi brejk, a to je uspela da uradi. Mislim da suđenje nije bitno uticalo na rezultat, nije mi samo jasno zbog čega na nerešen rezultat nije priznat koš Mačvana od table, možda je to odlučilo rezultat. Ne znam kakva je struktura sudija, ko to treba da vidi, ali važan momenat i važan detalj – istakao je Vujošević.

Naredni meč na programu je u četvrtak od 21 sat, a domaćin je Crvena zvezda.

– Okrećemo se sledećem meču. Kad je u pitanju onaj prvi, sve što sam rekao, stojim iza toga. Danas je možda odlučeno što nije priznat koš Mačvana pri nerešenom rezultatu, ali smatram da sudije nisu odlučile utakmicu, već više naša nervoza kada se lomio meč. U uslovima u kojima živimo i radimo veliki je uspeh održati ekipu da funkcioniše. Ne mogu da kažem da sam previše zadovoljan kvalitetom igre, ali teški su mečevi, protiv kvalitetnog protivnika. Naš procenat za dva poena, 34 odsto je veliki problem. U prelomnim momentima njihovom najboljem šuteru Dženkinsu dozvolimo da pogodi – naglasio je Vujošević.

Podsetite se zbog čega je večerašnji duel obeležio Miša Tumbas, potom i zbog čega je parket napustio Dragan Milosavljević, dok je potez večeri izveo Markus Vilijams. 

Ovaj meč obeležio je i incident u kom je povređen Stefan Jović, pogled Duška Vujoševića na kraju utakmice i novi sukobi u tunelu.

0
0

7 Komentara

  1. E mojGagi jel vidis sta ti je Dule uradio ,postavio te neki dan sa majicom a sad treba sa tobom da se i sprda kao sto ti je udario večeras.
    Ljudi čovek je običan prevarant

    0
    0
    Odgovori
  2. Buahaha kakav cirkus od kluba, napušavanje, napuštanje utakmice, izbacivanje, davljenje…. cirkus Kolorado… bila koalicija SPS-DS, bio sistem, ode koalicija, pade sistem. .. Franjevci samo plivaju u mutnim vodama. ZVEZDA PONOS POŠTENE SRBIJE, NAJVEĆI BREND NA BALKANU I JEDINI KLUB KOJI NIKADA NIJE ISPADAO IZ PRVE LIGE ! !

    0
    0
    Odgovori
    • Bro…vi cak niste ni ispali…vi n.e.p.o.s.t.o.j.i.t.e. cim to skontas, bice ti lakse…a kad vec spominjes koalicije..pogledaj ko vas (kako god se zvali) podrzava/odrzava.. no ocigledno je da si obican sns bot koji se u sport razume kao ona Marica u kriv…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter