7
Košarka

FOTO: STARSPORT

IZBAČEN ILI POVREĐEN? Zbog čega na parketu nema Gagija Milosavljevića!? (FOTO)

Objavljeno: 15.06.15 u 22:43

Kapiten košarkaša Partizana Dragan Milosavljević napustio je parket na večerašnjem derbiju, a još uvek se ne zna koji su razlozi za to.  

Milosavljević je napustio parket sredinom treće četvrtine, a prema informacijama iz Pionira još uvek se ne zna da li je u pitanju povreda ili svađa sa trenerom Duškom Vujoševićem. 

Navodno je u pratnji doktora ispraćen u svlačionicu iz nepoznatih razloga, a kruže priče da je pozadina sukob sa trenerom.

Naime, Milosavljević se naljutio na saigrača Sašu Pavlovića zbog namerne lične greške nad Kalinićem nakon čega je usledio i sukob sa Vujoševićem. Nedugo zatim, Milosavljević je napustio parket i više se nije vraćao u igru. 

0
0

7 Komentara

  1. Decko je jedini koji igra fer i korektno u ekipi Partizana, od njega nikad necete videti nerezonske poteze kao kod Pavlovica, a Pavlovic ima 10god NBA iskustva… Daleko veci covek od njega! Bezi Gagi iz Partizana dok jos mozes…

    0
    0
    Odgovori
  2. Brzo zovite veterinara, svinja opet davi pratiće! ZVEZDA PONOS POŠTENE SRBIJE, NAJVEĆI BREND NA BALKANU I JEDINI KLUB KOJI NIKADA NIJE ISPADAO IZ PRVE LIGE!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter