8
Košarka

FOTO: STARSPORT

INCIDENT: Čime su navijači pogodili košarkaša Zvezde!? Jović odveden u svlačionicu! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 15.06.15 u 21:40

U trećem minutu druge četvrtine meča između Partizana i Crvene zvezde došlo je do prekida nakon što je košarkaš crveno-belih Stefan Jović pogođen u glavu čvrstim predmetom, tačnije delom stolice!

Nakon toga, došlo je do gužve na tribini na kojoj se nalaze navijači Crvene zvezde, što je nateralo i žandarmeriju da reaguje.

Prema pojedinim informacijama prisutnih reportera, on je pogođen delom stolice sa tribina. Inače, podsećamo da Jović zbog povrede nije bio u planu za ovaj meč. 

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Na sreću nije došlo do većeg incidenta, a meč je nastavljen posle 7-8 minuta.  

Podsetimo, na startu meča došlo je do manjih čarki između Blažića i Pavlovića. 

(Izvor: Vine/Aleksa)

0
0

8 Komentara

  1. Pa ni da se zahvali, Sramota! Sa caurom na glavi, nece morati ni da zalizuje kosu, a i imace manje peruti.

    0
    0
    Odgovori
  2. bio sam blizu coveka u trenutku kada je gadjao ali ne znam ko je , nije ga pogodio stolica je proletela preko REBICA

    0
    0
    Odgovori
  3. zar ima debila koji podrzavaju ovako da se suparnicki igraci gadjaju.??..sad ce ispasti da je folirao sto je pogodjen??? i Nesi Ilicu je prosli put polupana glava ,Tumbas pokazuje kitu,pa jel to organizacija jednog normalnog meca debili jedni retardirani ?! da ima pravde odmah bi trebalo prekinuti utakmicu,privesti nasilnike i da kada dodje normalan svet da gleda i sportski i fer navija a ne da pazi goce li ga neki projektil pogoditi i td

    0
    0
    Odgovori
  4. Pod hitno da se pomogne vujosevicu jer ce covek.u lazi lazarevicu da zavrsi. Stok,sramota igrao je za srbiju jovic zasluzio ovo nije. Da se identifikuje koje gadjao i zabrana dozivotna na utakmice

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter