13
Košarka

FOTO: STARSPORT

TEK ŠTO JE POČELO, I VEĆ STIGLE PRVE ČARKE: U glavnoj ulozi Jaka i Pavlović! (VIDEO)

Objavljeno: 15.06.15 u 21:16

Drugi meč finalne serije KLS između Partizana i Crvene zvezde tek je počeo, a već je došlo do prvih manjih “varnica“ na parketu.  

Posle manje od dva minuta igre. Nakon jednog sudijskog prekida i faula Lazića nad Pavlovićem, Crnogorac je blago bacio loptu ka Slovencu.

Uvek temperamentni Jaka Blažič loptom pogodio Sašu Pavlovića u leđa koji je zajedno sa svojim saigračima sa klupe započeo pritisak na sudije. 

(Izvor: Vine/Aleksa)

0
0

13 Komentara

  1. Da li je iko ovde normalan.Dok podrzavate ovakve gluposti i sa jedne i sa druge strane nas sport polako propada.
    Ne razumem ovakve poteze na utakmicama ovolikog znacaja i za jedne i za druge.
    Jaka je izuzetno pokvaren,a i Pavlovic to pokazuje istim ponasanjem.U obe ekipe jedino Luka Mitrovic,Stefan Jovic,Vanja Marinkovic i Gagi Milosavljevic i zasluzuju neko postovanje,ostali su tu da se tuku i prave neke carke,umesto da igraju kosarku i ne bave se ni sudjenjem i ponasanjem protivnickog tima.

    0
    0
    Odgovori
  2. Vi ce da nam pricate o prljavoj igri, gde su vam oci bre, sve se videlo u polufinalu Aba lige,ja ne znam da li ste vi normalni KK Groblje !

    0
    0
    Odgovori
  3. Je li vi znate da ima TV prenos utakmice..svi smo videli da je Pavlovic gadjao loptom Blazica , ovaj mu samo vratio istom merom ? Ovaj Pavlovic najprljaviji i najkvarniji igrac koji je ikada igrao na ovim prostorima . Bez konkurencije !

    0
    0
    Odgovori
  4. Još jedan dokaz ko inicira svađu na terenu! Prljava igra tima iz Železnika je odavno poznata još od PP aparata! Očekujem i Lazića da uradi ovako nešto do kraja.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter