11
Košarka

ŠTA LI MU JE PROLAZILO KROZ GLAVU: Vujošević u posebnom fokusu kamermana posle pobedonosnog koša Zvezde! (VIDEO)

Objavljeno: 15.06.15 u 23:28

Košarkaši Crvene zvezde poveli su sa 2-0 u finalnoj seriji KLS, a do pobede su došli u samom finišu, ofanzivnim skokom Nikole Kalinića nakon promašenog bacanja Luke Mitrovića. 

Trenutak koji najbolje opisuje ovaj detalj jeste i reakcija Duška Vujoševića koji je nemo gledao i očekivano bio prvi u fokusu prisutnih kamermana RTS-a. 

https://www.youtube.com/watch?v=jxCsaJOvWRU

Podsetite se zbog čega je večerašnji duel obeležio Miša Tumbas, potom i zbog čega je parket napustio Dragan Milosavljević, dok je potez večeri izveo Markus Vilijams. 

Ovaj meč obeležio je i incident u kom je povređen Stefan Jović.

 

0
0

11 Komentara

  1. Ko je vas vodio godinama? Mekeleb, Gist, Lazme, Roberts, Maric, Veseli, Lovernj, Bertans, Vesterman? A sada vas predvode pecaros i dulo. Sve Srbin do Srbina!
    Smucili ste mi se vise, pocinje crveno bela dominacija!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Da li će izlečiti komplekse za svog života! ZVEZDA PONOS POŠTENE SRBIJE, NAJVEĆI BREND NA BALKANU I JEDINI KLUB KOJI NIKADA NIJE ISPADAO IZ PRVE LIGE! ! !

    0
    0
    Odgovori
    • Pročitaj ponovo svoj retardirani komentar, pa se zamisli o kompleksima. Pre toga izguglaj „kompleksi“ da se informišeš šta je to, pa ćeš se ubrzo zatim prepoznati u tekstu…

      0
      0
      Odgovori
    • Ko o cemu, zvezdas o postenju… Koje komplekse? Trinaest uzastopnih titula, 6 ABA titula, dva fajnalfora, najbolji trener Evrolige … Klub za koji si navijao mozda nikada nije ispao iz lige, ali na tvoju zalost vise i ne postoji, a to sto navijate za FMP pokazuje koliko vam je bola nanio ovaj gospodin pa vam je svejedno ko ce da ga srusi barem jednom u 13 godina.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter