3
Košarka

FOTO: Twitter Screenshot

FOTO-UBOD: Zvezdaši napravili ogromnu gužvu posle Bajerna, pogledajte slike sa Brankovog mosta!

Objavljeno: 02.01.20 u 21:42

Pristalice crveno-belih u velikoj meri su se odazvale pozivu upućenom pre utakmice.

Nakon što je deklasiran minhenski Bajern u Beogradskoj areni sa 93:63, navijači Crvene zvezde su peške krenuli ka Knez Mihajlovoj ulici preko Brankovog mosta.

EVROLIGA: Zvezda ‘negostoljubiva’ prema Radonjiću, Bajern raznet u Beogradu sa 30 poena razlike! (VIDEO)

To je dovelo do velike gužve, o čemu svedoče i slike sa lica mesta. Plan je da se okupe ispred ambasade Crne Gore u Beogradu i održe protest zbog donetog zakona u toj zemlji.

U CENTRU PAŽNJE: Radonjić emotivno i iskreno o Zvezdi na konferenciji posle ubedljivog poraza!

Jedan vid protesta zvezdaši su iskazali i tokom utakmice kada su pogrdno skandirali predsedniku Crne Gore Milu Đukanoviću, a nastavak sledi u centru prestonice.

FOTO: HOTSPORT
FOTO: HOTSPORT

0
0

3 Komentara

  1. Krajnje je vreme da se u ovom trenutku, oko događaja u CG, navijači Partizana i CZ ujedine i zaborave medjusobne razmirice. Jedinstvo nam je sada potrebno više nego ikada.
    Hademo svi zajedno u odbranu srpstva i pravoslavlja.

    0
    0
    Odgovori
  2. Uvek sam slušala ružne priče o navijačima.Noćas se zatekoh u gradu u vreme protesta ispred ambasde CG.Momci su fenomenalni.Bez ikakvih incidenata,svi kao jedan.Sjajni.Bravo Srpska omladino.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter