0
Evroliga

U CENTRU PAŽNJE: Radonjić emotivno i iskreno o Zvezdi na konferenciji posle ubedljivog poraza!

Objavljeno: 02.01.20 u 21:24

Dejan Radonjić najtrofejniji je trener u istoriji Crvene zvezde, a večeras je bio gost pred crveno-belim pristalicama.

Trener Bajerna je posle utakmice u kojoj je njegov tim poražen sa 63:93 mogao samo da čestita bivšem klubu.

– Pre svega, čestitam Zvezdi na pobedi, odigrali su veoma dobru utakmicu. Osim prvih nekoliko minuta kontrolisali su sve. Defanzivno je ovo bio loš Bajernov nastup, igrali smo mekano, oni su koristili sve što su mogli tokom utakmice. I još jednom, čestitam Zvezdi – rekao je Radonjić na konferenciji za medije.

On je na početku utakmice dobio ovacije domaće publike.

– Pre svega, hvala Crvenoj zvezdi i navijačima na sjajnom dočeku, na svakom koraku. Bilo je prilično emotivno, bez ikakve dileme, što se ne može reći za ono što se desilo posle toga. Sa jednog aspekta je jako lep osećaj, a sa profesionalnog je analiza drugačija – rekao je Radonjić.

Potom je nahvalio crveno-bele.

– U prethodnih sedam kola imala je pet pobeda. Mislim da je to odlično. Korekcije koje su napravljene odmah su dale rezultat, pobedom protiv Zenita, a danas se još više pokazalo da se može očekivati mnogo toga dobrog u nastavku sezone u Evroligi od Crvene zvezde.

Da li mu je bilo čudno da igra protiv Crvene zvezde i kaže da je bila bolja od njega?

– Jeste, ali to je realno večeras da se kaže. Razumem pitanje, ali profesionalizam je tu i svaki drugi komentar mislim da ne bi bio na mestu – zaključio je Radonjić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter