14
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ZVANIČNO: Partizan doveo prvo pojačanje!

Objavljeno: 20.01.17 u 10:53

Košarkaški klub Partizan potpisao je zvanično novo pojačanje, danas se očekuje još jedan potpis.

Dileme više nema, probni period je prošao i dve strane su se dogovorile. Džamont Gordon novi je plejmejker Partizana. On je potpisao ugovor do kraja godine. Stiče pravo nastupa već za vikend protiv FMP Železnika u ABA ligi, ali se verovatno neće naći na parketu.

‘DETONACIJA’ U HUMSKOJ: Legenda reprezentacije Srbije oblači dres Partizana! (FOTO)

EUFORIJA MEĐU GROBARIMA: Zanimljive reakcije na dolazak Nenada Krstića u Partizan (FOTO)

Džamont Gordon može da pokrije dve pozicije, plejmejkera i beka. Naravno, navijači Partizana sada čekaju novi potpis, to jest rasplet oko Nenada Krstića. To bi moglo da se dogodi u narednih sat do dva vremena.

ARHIVA ZA UŽIVANJE GROBARA: Krstić, Džikić i Vujošević na istoj slici – za njih neprocenjivo! (FOTO)

0
0

14 Komentara

  1. Drzavni ste klub,prodali grb,ime sve.. bili fmp i sad kao veliki ste…. 100 godina vam treba da dostignete ono sto je Partizan Postigao…

    0
    0
    Odgovori
    • A vi ste privatni klub u koji premijer ulaže kintu?Trebalo vam je 31 godina da prvi put osvojite titulu i decenijama ste kaskali za nama.Isplivali ste na površinu dolaskom politički podobne strukture a zadnjih par godina u EL ,beležimo mnogo bolje rezultate nego kad ste vi počinjali to takmičenje,imamo mnogo više pobeda,već smo srpski rekorderi sa 5 uzastopnih pobeda i ako bog da pa naredne sezone u Bgd osvojimo EL a nije nemoguće uz par pojačanja i ovakvu odbranu,nećete imati nijedan argument da ste ispred nas.Znači,nikakvih 100 godina,može se desiti za godinu ipo da budemo ispred vas jer za sada možete samo tu EL titulu da nabijate na nos.

      0
      0
      Odgovori
      • mi kada smo pocinjali nismo imali ni jednog stranca u ekipi sto se vise nece dogoditi ni jednoj ekipi u evropi, drugo mi kada smo pocinjali a i kasnije nismo imali po 7 mil evra budzet kao tvoj mutant od kluba, zna se koga su zuti najavili da prave evropsku zvezdu, kada nas je po vama gurala ona vlast i trpala pare zasto je kkp morao neke utakmice i EL da igra u hladnoj hali, da trazi pare u RS , sto ni jedne godine nije mogao da zadrzi stranca na dve ili vise godina.jeste namtrebali 31 god za prvu titulu ali nas ne zovu sljaka majstori, 10 titula na sljaci 2 na betonu i tri u hali, ove od FMP-a ne racunam.to sto ti pratis kosarku 3 godine nismo ti mi krivi da lupas gluposti.

        0
        0
        Odgovori
  2. Lepo vam Grbovic sinoc rece,kod vaseg portparola u emisiji na Sos kanalu,sta ce vam pojacanja kad i sa njima i bez njih ne mozete nista da osvoje,nego samo trosite pare bespotrebno.

    0
    0
    Odgovori
  3. odakle pare za 5 stranaca. robinson. vrabac, karahodzic, hecer i gordon. zvezda ima samo 2 i oni su rezerve. djenka ima srpski pasos.

    0
    0
    Odgovori
    • Vrabac im je dobio srpski pasos,tako da se ne racuna kao stranac,kao i nas Djenka,samo sto su oni nebo i zemlja,naravno u korist Djenke.

      0
      0
      Odgovori
  4. Skrpite petorku kako god, sramota je ko igra i kako igra.

    Kaze Novica kako AEK igra brzu rotaciju, pa tako se igrala kosarka uvek u KKP.

    Spori ste i ne mislite glavom. Problem tima vise glava nego fizika.

    Kako da imate situacija za kos bez brze tranzicije i asistencija?

    Zvezda bije igra antikosarku (sudije dozvoljvaju) i igra brzo, nabice vas 50 poena.

    Gledajte Jokica. Brzo, pametno, i na vreme.

    Da ponovo gledamo kosarku.

    0
    0
    Odgovori
  5. Jer smo mi KK DZIN i kao takvi postajemo putujuca bolnica. Ovaj zmaj zajedno sa Krsticem imaju zajedno dve zdrave noge ali svejedno mi grizemo za onu, pravu stvar, i bez ijedne noge ako treba. AEK je samo jedna slaba epizoda. KO je najbolji ??? ZNA SE

    Ajmo napred. MI SMO SAMPIONI.

    0
    0
    Odgovori
    • Tebi bas mnogo nije dobro ili si prespavao zadnje godine.Zna se odlicno ko je sampion i kod nas i u regionu a mogao si sinoc da vidis ko je i KK DZIN,i ko melje Evropom.Niste ni do kolena jedinom ponosu Srbije i dzaba vam ova pojacanja i pare od premijera,ne moze se prostitucijom na instituciju.

      0
      0
      Odgovori
  6. DOBRODOSAO u SRPSKOG KK DZINA, koga sada pokusavaju MALI patuljci da URUSE, ALI, DOK JE NAS GROBARA, TO NECE USPETI !!! GORDONU ZELIM ODLICNU SEZONU I VELIKI POVRATAK, KAKO NJEGA, TAKO I KK P NA EVROPSKU I SVETSKU KK SCENUUUU !!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter