8
Košarka

FOTO:STARSPORT

EUFORIJA MEĐU GROBARIMA: Zanimljive reakcije na dolazak Nenada Krstića u Partizan (FOTO)

Objavljeno: 19.01.17 u 15:23

Uglavnom se navijači Partizana raduju, a bilo je i onih koji su nas pošteno nasmejali.

Simpatizeri crno-bele boje dosta su čekali na dolazak novog centra i napokon su ga dočekali u vidu svog ‘deteta’, i igrača koji se proslavio u evroligaškoj košarci, a nije zaobišao ni NBA ligu.

‘DETONACIJA’ U HUMSKOJ: Legenda reprezentacije Srbije oblači dres Partizana! (FOTO)

Nenad Krstić sigurno će dati neku novu dimenziju igri Partizana, a videćemo u kolikoj meri, s obzirom na njegove probleme sa povredama kolena i operacije koje su, prema sadašnjim najavama, daleko iza njega.

Navijači su odmah zatrpali društvene mreže, a evo samo nekih od reakcija sa tvitera:

A bilo je i podsećanja na Krstićevo zakucavanje preko Dvejna Vejda u sezoni 2005/2006 u NBA ligi:

0
0

8 Komentara

  1. po meni jos jedan Velickovic,bez snage brzine i puno puno promasenih suteva izgubljenih lopti, realno, za proslost kapa dole kao i Novici ali sad hmm,daj nekog razbijaca srednjih godina ,postacemo udruzenje penzinera….ziveo Partizan

    0
    0
    Odgovori
    • Odra cemo? Pise se odracemo tupane. Kad vec nemas devojku ni drugare, imas vremena da naucis ponesto. A sad cete tek imati brzu i skocnu ekipu, atletski besprekornu 🙂 novica, Krstic i Robinson kada se zalete…

      0
      0
      Odgovori
  2. Jadnici,nadaju se necemu…nisu svesni da ce im se isto desuti na kraju,sa njim ili bez njega.Plafon je polufinale Aba lige i poraz u finalu naseg plej ofa,kao i kupa.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter