3
Košarka

ARHIVA ZA UŽIVANJE GROBARA: Krstić, Džikić i Vujošević na istoj slici – za njih neprocenjivo! (FOTO)

Objavljeno: 19.01.17 u 16:04

Navijači Partizana sa oduševljenjem su dočekali vest o povratku Nenada Krstića u svoj voljeni klub, a ove fotografije će se isto tako sa radošću prisetiti.

Simpaziteri crno-bele boje sa odobravanjem su prihvatili povratak Nenada Krstića u Partizan, pa makar i mahao peškirom sa klupe. Naravno, želja je da on značajno pomogne na terenu, a videćemo hoće li tako i biti.

‘DETONACIJA’ U HUMSKOJ: Legenda reprezentacije Srbije oblači dres Partizana! (FOTO)

Nenad Krstić je bio jedan od igrača koji su kroz igranje u Partizanu napravili odskočnu dasku pravo u NBA ligu. Malo je takvih, a kada je ‘Krle kapiten’ crno-beli dres zamenio opremom Nju Džersija, mnogi su mu poželeli da se jednog dana vrati.

Danas se i to obistinilo, pa nije zgoreg da se podsetimo kako je to bilo pre više do decenije, kada je između 2000. i 2004. godine započeo sa Partizanom dominaciju na ovim prostorima.

Trener Duško Vujošević, njegov pomoćnik Aleksandar Džikić i tada supertalentovana uzdanica na centarskoj poziciji Nenad Krstić.

EUFORIJA MEĐU GROBARIMA: Zanimljive reakcije na dolazak Nenada Krstića u Partizan (FOTO)

0
0

3 Komentara

  1. Jel ce Krle da nosi peskire ili ce da bude civiluk? Nemojte da srozavate legendu…. pustite coveka da mirno sa oba noge dok jos hoda, krcka penziju… Mada kad razmislim moze i Kica ponovo da obuce dres a ni Grba nije za bacanje. Stevanovic je vec poceo sa fites treningom ali ceka da nabaci jos koje kilo….. bice to straaaaaaaaaaaaaaasna ekipa…

    0
    0
    Odgovori
  2. Imam i ja sliku Marka Kraljevica i Musu Kesadziju zajedno a u pozadini Sulejman. Eh ta proslost…. Neprocenjivo

    0
    0
    Odgovori
  3. DECA SVETINJE I KAPITENI, A JOS AKTIVNI U KOSARCI KADA BI SE DANAS VRATILI U KK P, npr. GAGI MILOSAVLJEVIC, BOGdan BOGdanovic, LUCA KAPITEN, Nenad krstic, Nikola Pekovic ZOFRI LOVERNJ uz NOVICU UBICU, BIRCU, HECA i SAMO BI NAM NEBOOOO BILO GRANICAAAA, MA I NEBO BI PODIGLI NA JOS VISIII NIVOOOO !!!!!!! .!. XXAAXXAA .!. SAMO KAPITENI SVETINJEE…..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter