13
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ČOVIĆ: Polupismeni botovi samo mogu da me pljuju!

Objavljeno: 27.04.16 u 14:55

Nebojša Čović doveo je Crvenu zvezdu do osam najboljih ekipa u Evropi, pomogao je klubu da ispliva iz ogromnih problema, pa opet, to nije bilo dovoljno da spreči mnoge košarkaške radnike da se zapitaju da li postoji mesto za Čovića u srpskoj košarci.

U intervjuu koji je dao „Politici“, Čović je rekao da je Crvenoj zvezdi, kad pogleda ostalu ponudu, neophodno igranje Evrolige, kao što je za samu košarku dobro što crveno-beli igraju ovo takmičenje:

– Zvezdino igranje u Evroligi je dobro za srpsku košarku, jer šta se drugo nudi, upitao se Čović, da bi potom pojasnio šta je dovelo do velikog pada kvaliteta u srpskoj košarci:

JOŠ JEDAN POZITIVAN ZNAK: Zvezda na sastanku sa sponzorom koji je doneo preko 100 miliona evra

– Ti ljudi koji su svojevremeno radili u KSS mogli su da naprave reorganizaciju KSS pravljenjem jake lige od 12 do 14 klubova gde bi jedan od tih klubova, bio u Zrenjaninu i finansiran od strane KSS i tada bi neki novi Radončić bio vezan za Srbiju a ne za Crnu Goru. Očigledno da takvi nisu spremni da ulože u srpsku košarku jer tu, za razliku od biznisa kojima se bave, nema profita.

Upitan za sopstveni profit, Čović nije propustio priliku da pecne one koji ga pljuju:

– Imam profit da svaki polupismeni bot može da me pljuje, ali imam i duhovno zadovoljstvo. Uzmimo na primer to često spominjano Svetsko prvenstvo 2014. godine. Tu ima mnogo velikih igrača koji su prošli moj sistem i otišli u velike evropske klubove za veliki novac, od čega je klub živeo. Danas je košarka nešto što najviše volim posle svoje porodice, rekao je Čović, aludirajući na Miloša Teodosića, Miroslava Raduljicu i Milana Mačvana, koji su prošli školu FMP.

SASTANAK POMIRENJA: FIBA i Evroliga za istim stolom sledeće nedelje

0
0

13 Komentara

  1. covicu , 20 godina pljujes po celoj naciji na svaki moguci nacin … a ovo PLJUVANJE u poslednje 4 godine ( pod zastitom predsednika sdcz u senci … ) u sportu – kosarci je prevrsilo svaku meru … toliko veliko-ogromno ( kao pljusak ) PLJUVANJE … ALI … kako ti kazes : PLJUVANJE U VIS BEZ KISOBRANA … covicu , SAM SI SE POPLJUVAO … bez Polupismenih botova … koji i takvi plupismeni botovi … vide sta – kako … sa kim … i zbog cega sve to radis … ODBROJAVANJE JE OTPOCELO …

    0
    0
    Odgovori
  2. Sve komentari glodara… Znate da su ovo zvezdine vesti ? Pratite svoj klub… Čekaj… Pa, nemate šta… Hahahhahahahahahaha

    0
    0
    Odgovori
  3. Ako ugase Partizan, necemo imati za koga da navijamo, koga da volimo i bodrimo! Lako je ciganima, ako nestane jedan, pojavi se drugi pudlin klub a i fmp je uvek tu…

    0
    0
    Odgovori
  4. Ovaj je najskolovaniji kriminalac i lopovcina u Srbiji, koju on ima karijeru i biznis sem karijere najveceg lopova i kriminalca na Balkanu.

    0
    0
    Odgovori
  5. BODIROGA je sve objasnio tako da o ovom Mafiajsu Mufljuzu ne treba vise ni pricati … Niti se obazirati na njegove trule i provokatibilne izajve ..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter