0
Evroliga

SASTANAK POMIRENJA: FIBA i Evroliga za istim stolom sledeće nedelje

Objavljeno: 27.04.16 u 12:49

Početak rešavanja problema na relaciji FIBA – Evroliga mogao bi da bude sastanak dve organizacije koji bi trebalo da bude održan sledeće nedelje.

Tačnije, kako saznaje Frans pres sastanak bi mogao da bude održan u utorak pošto su se dve strane složile da bi korisno bilo da se razgovara o svemu.

Podsećamo da je FIBA već suspendovala 14 reprezentacija sa Eurobasketa 2017, ali i da je zapretila da bi pojedine selekcije mogle da budu isključene sa Olimpijskih igara i kvalifikacionih turnira za to takmičenje.

JOŠ JEDAN POZITIVAN ZNAK: Zvezda na sastanku sa sponzorom koji je doneo preko 100 miliona evra

Ako postoji neko da za sada nije upoznat zbog čegha je došlo do problema da podsetimo da je raskol nastao u vezi sa organizacijom Evrolige i Evrokupa pošto FIBA ne želi da ostane bez dva najjača takmičenja, a nema drugi način da klubove privoli sebi osim pretnjama.

Što se naših klubova tiče poznato je da je Evroliga ponudila ABA ligi, tačnije već je potpisan ugovor, da će prvak igrati u elitnom takmičenju, a još tri kluba u Evrokupu. FIBA je pokušala da utiče na to tako što je zapretila Savezima sa ovih prostora, ali problem je u tome što oni ni na koji način ne utiču na organizaciju regionalnog takmičenja.

ODLAZI ILI OSTAJE? Limož doneo odluku u vezi sa Vujoševićem posle neuspeha

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter