11
Evroliga

JOŠ JEDAN POZITIVAN ZNAK: Zvezda na sastanku sa sponzorom koji je doneo preko 100 miliona evra

Objavljeno: 27.04.16 u 12:01

Na sastanku Evrolige u Londonu, razgovaraće se o detaljima elitnog takmičenja u sezoni 2016-2017. Klubovi će upoznati i predstavike IMG-a, novog strateškog partnera Evrolige.

Direktor KK Crvena zvezda Telekom Davor Ristović prisustvovaće sastanku Evrolige, koji se održava 29. aprila u Londonu.

UNAPRED SE PREDALI? Ražnatović otkrio da će Mega biti žestoko oslabljena u finalu ABA lige (FOTO)

Predstavnik KK Crvena zvezda Telekom, prisustvovaće ovom sastanku na poziv Evrolige, na kome će se klubovi upoznati sa svim detaljima takmičenja 16 klubova Evrolige, koje će se održati u sezoni 2016-2017.godine, a u kome učestvuje i srpski klub.

Na ovom susretu koji je organizovan u Londonu, predstavnici klubova koji su obezbedili nastup u Evroligi naredne sezone, upoznaće se i sa predstavnicima IMG-a, novog strateškog partnera Evrolige, koji je sa ovom organizacijom potpisao desetogodišnji ugovor vredan više stotina miliona evra.

PRESKUPI UPALJAČI: Evroliga ne prašta, Zvezdin budžet osetno olakšan

0
0

11 Komentara

  1. Глодари,па чак и да је тачно да су ваши на састанку у Лондону,по вашем увек скромном мишљењу,позвали су вас можда,да вас лепо замоле да учествујете?!
    МНОГО СТЕ СМЕШНИ

    0
    0
    Odgovori
  2. Кошарка ›Евролига
    Партизан и Црвена звезда на састанку Евролиге у Лондону! – prenose gotovo svi dnevni listovi.Da li je HOTSPORT preneo pogresnu informaciju ili mi se ucinilo? Vecina medija je objavilo informaciju o tome da ce sastansku evrolige prisustvovati Partizan i Zvezda.

    0
    0
    Odgovori
  3. kako može biti klub sa malog kalemegdana kad je klub u ulici stjepa stupanca a ona je u železniku mažete oči nekom ko je glup a da ne shvati ,čokijeve reči.da se klub ponovo vrati na staru adresu onda sva dugovanja moeju da se plate to je isto ko dirma samo promeni adresu i vlasnika više nisi ista firma.tako to rade lopine

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter