4
Evroliga

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA JE NJEGOV KLUB: Teo objasnio zašto nije hteo da mu porodica bude u Areni

Objavljeno: 21.04.16 u 11:15

Nesumnjivo prva zvezda četvrtfinalnog duela Evrolige između Crvene zvezde i CSKA bio je Miloš Teodosić.

Miloš Teodosić se u intervjuu za rusku ‘Strategiju’ još jednom osvrnuo na duele sa Crvenom zvezdom i dešavanja u Kombank areni u ponedeljak veče.

On je istakao da nije bio za to da utakmici prisustvuju njegova porodica i prijatelji, na kraju krajeva, i zbog incidenta sa jednim navijačem na kraju meča, kada ga je iz nekog razloga gađao punom čašom vode.

– Igranje u Srbiji nije uvek lako. Zvezda je moj klub, ali ja sam profesionalac i dajem sve za CSKA. Uvek volim da dođem u Beograd. Na utakmici su bili moji rođaci i prijatelji. Nisam bio za to, jer je cela Arena bila protiv mene. Zvezda je izgledala još jače nego što sam očekivao. U Moskvi smo na primer morali da ostavimo na terenu svu emociju i energiju kako bi pobedili – izjavio je Teodosić.

VUJOŠEVIĆ ‘OPLEO’ PO CRVENO-BELIMA: Život nije pravedan, imaće i Zvezda problema!

Teodosić je istakao da je sada vreme slavlja, jer je ekipa prošla na fajnal-for, ali se još jednom osvrnuo na bučnu atmosferu u Kombank areni.

– Ponovo smo imali problema na startu meča. Četiri poena za četiri minuta – to je premalo. Iz nepoznatog razloga smo teško davali poene. Atmosfera u Areni je bila impresivna, ali to nije razlog za naš slab početak. Nadam se da ćemo to ispraviti pre fajnal-fora. Bilo je jako glasno, gubili smo koncetraciju. Protivnik je igrao jako agresivno. Ipak, nismo prvi put igrali ovako napetoj atmosferi, mi smo iskusan tim.

‘GROM IZ VEDRA NEBA’: Đilas najavio ostavku, evo i zbog čega…

CSKA će u polufinalu u Berlinu za protivnika imati pobednika duela između Barselone i Lokomotive. Četvrti meč igra se večeras, a španski tim vodi sa 2:1 u seriji.

– Imaćemo vremena da se odmorimo, opustimo i ispratimo susret Barselone i Lokomotive. Ne biramo protivnika zato što je CSKA glavni favorit za titulu. Niko ne može da bude tako konstantan – za 14 godina, 13 Fajnal forova. Odlazak tamo je sjajno dostignuće, ali je neophodno da dostignemo maksimalan cilj“, zaključio je Teodosić.

0
0

4 Komentara

  1. Teo, odlicno si pokazao i dokazao „ljubav“ prema mutantu !!! Svi odlicno znamo da je Fmp tvoj klub .!. XXAAXXAA .!. U stvari, posle ONOLIKO KK zvezda, niko vise ni nema pojma KOJA JE PRAVA, A KOJA LAZNAAA iliii….???!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Teo, odlicno si pokazao i dokazao „ljubav“ prema mutantu !!! Svi odlicno znamo da je Fmp tvoj klub .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter