5
Evroliga

FOTO: STARSPORT

ŠOK ZA ZVEZDU: U Moskvi bez jednog od ključnih igrača

Objavljeno: 10.04.16 u 23:25

U prva dva meča četvrtfinala Evrolige crveno-beli će biti vrlo oslabnjeni usled nepredviđenih okolnosti pred put u Moskvu.

Crvena zvezda u ponedeljak će otputovati u Moskvu, gde će u utorak od 19 sati odigrati prvu utakmicu četvrtfinala Evrolige protiv ruskog CSKA. Svi znaju da je jako teško suprotstaviti se favorizovanim ‘Armejcima’, a biće još teže jer ce tim Dejana Radonjića biti nekompletan.

Kako piše ‘Mondo’, u avionu sutra neće biti Marka Gudurića, ljubimca crveno-bele publike, koji je dobio visoku temperaturu i neće moći da pomogne drugovima u prva dva meča četvrtfinala.

IZ MOSKVE POTCENJIVAČKI TON: Zvezda ima motivaciju, ali to je sve

Tokom cele nedelje lekari su se trudili da ga osposobe za ove važne utakmice, ali ga je put u Zagreb na meč sa Cedevitom, u kom iz istog razloga nije igrao, dodatno pogoršalo zdravstveno stanje i odlučeno je da definitivno ne putuje sa ekipom u Moskvu.

Plej-of se igra na tri dobijena meča, a prva dva igraju se u glavnom gradu Rusije, u utorak i četvrtak, oba od 19 časova.

KINSI PRE ODJAVE: Cela Srbija bi trebalo da navija za Zvezdu

0
0

5 Komentara

  1. sta cete tek reci ako ih dobijemo sa poen razlike hehe bilo koji rezultat da bude ali uz musku borbu ja cu biti prezadovoljan

    0
    0
    Odgovori
  2. Ja sam grobar, ali sto mislite da ce vas toliko unakaziti nije mi jasno, sta vise oni centra nemaju, a zvezda boga mi ima masu dole, e sada ako se proseru ovi spolja onda jbg

    0
    0
    Odgovori
  3. Zvezdas sam ali Marko Guduric nije kljucni igrac, svaka cast tom decku ali u 95% utakmica njega nema, onda kad je potreban nema ga. Pojavi se u jednoj utakmici, sutne neku trojku sa 20 metara i svi ga uzdizu, zato se i ne trudi vise kao sto se nekad trudio. Ali bez obzira sve najbolje u nastavku karijere i nek sto bolje prodje na draftu, ipak je on nas Pribojac, da ne kazem Harden sa Lima

    0
    0
    Odgovori
  4. Ajde,ne ložite se.Zgaziće nas kako god okreneš.Kakav Gudura kad Cirbes i Jović kao i da ne postoje,a kad tome pridodamo Micića,Tejića,Lazića…,užas živi!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter