12
Evroliga

FOTO: STARSPORT

IZ MOSKVE POTCENJIVAČKI TON: Zvezda ima motivaciju, ali to je sve

Objavljeno: 10.04.16 u 12:53

Prema nastupima tamošnje javnosti, CSKA je Crvenu zvezdu već prošao.

Vladimir Gomeljski, nekadašnji košarkaš i sin sovjetskog trenera Aleksandra Gomeljskog, ne smatra će ruski tim imati previše problema sa Crvenom zvezdom.

Komentator Sovjetskog sporta za tamošnje medije rekao je da je Zvezda „mlad, najmlađi tim u Evroligi, koji je zadovoljstvo gledati“:

PRODUŽUJE UGOVOR: Spanulis ostaje u Olimpijakosu

– Znamo kvalitete Tarensa Kinsija, kako Kvinsi Miler igra u napadu, znamo i mogućnosti, doduše ograničene, Maika Cirbesa… Ne treba zaboraviti ni Nemanju Dangubića, rastuću zvezdu evropske košarke, kao ni Luku Mitrovića, kog očekujem u NBA jednog dana. Pored toga, tu je i Marko Simonović, a trener Radonjić je sjajno izgradio igru, dizali su formu tokom sezone i bilo je lepo gledati ih. Sve duguju motivaciji.

PUCA BOMBA NAD MALIM KALEMEGDANOM: Najbolji košarkaš Makabija Zvezdina želja! (VIDEO)

Ali, kada je u pitanju ova serija, ne smatra da će Zvezda predstavljati veću prepreku Moskovljanima:

– Prvo mesto u grupi, odličan rezultat bez Hrijape i Frilenda. De Kolo i Teodosić su među pet najboljih košarkaša Evrope u ovom momentu, zaključio je Gomeljski.

0
0

12 Komentara

    • Znamo da je Barbika polu pismena romina, on to ne krije… Partizan ,u celoj priči prvak evrope u košarci. A vi, kako te?

      0
      0
      Odgovori
      • Tako je indijanac.Prvaci ste isto koliko i zvezda u fudbalu.Jedino što vas sad nigde nema,mali isfrustrirani glodaru!

        0
        0
        Odgovori
    • On nije grobar do koske, nego glodar do jaja..Uveseljava nas svojim komentarima na nivou predskolskog uzrasta.. Kvalifikovan je da se kandiduje za predsednika placizana..

      0
      0
      Odgovori
  1. Bravo, pravilno je covek objasnio situaciju s’ mutant klubicem, kao i to da sekundarac PATI samo zato jer „ozbiljno“ shvata stvari koje su GROBARI STVORILI ZA Z..ZABAVU !!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Ali ti si stvarno,ali stvarno retko zaostao. Pritom,ložiš se na zvezdine vesti,s obzirom da i nemaš šta pročitati vezano za glodariju!
      Neandertalcu maloumni!!!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter