14
Evroliga

PUCA BOMBA NAD MALIM KALEMEGDANOM: Najbolji košarkaš Makabija Zvezdina želja! (VIDEO)

Objavljeno: 10.04.16 u 11:52

Izgleda da je bilo istine u Čovićevom odgovoru na priču o prelasku Milera i Cirbesa u Makabi.

Prema pisanju dnevnog lista „Blic“, jedna od glavnih meta crveno-belih pred sledeću sezonu jeste sjajni centar Makabija, Trevor Mbakve.

Mbakve ima 27 godina, rođen je u Minesoti gde je išao na koledž, ali se 2013. godine preselio u Evropu.

Igrao je za Virtus i Bamberg, u kom mu je saigrač bio bivši Zvezdin bek, Rajan Tomspon.

Iako ni ova sezona nije gotova te je još uvek nepoznato da li će Cirbes zaista napustiti crveno-bele, ukoliko do toga dođe, Mbakve bi mogao biti jedna od glavnih meta Zvezde kao zamena za sjajnog nemačkog centra.

(Youtube/Bryan Bender)

0
0

14 Komentara

  1. Pa lepo da glodari prate sve sto se tice zvezde, a bas sam se pitao o cemu oni jos imaju da pricaju! Doduse tu je Limoz! :)))

    0
    0
    Odgovori
  2. U gladnoj, bednoj Srbiji premijer uz pomoc kriminalaca obezbedjuje ogromne sume novca mutant klubu za trange-frange. Malo im je sadasnjih 9 000 000 eura vec za narednu sezonu pristize dodatnih 5-6. Podaci su pouzdano tacni ali niko ne sme da ih objavi

    0
    0
    Odgovori
  3. „Osecam“ po njegovom PREZIMENU da je OVAJ „prava autodestruktivna bomba“ po mutantov budzet i kao rodjen za njegov profil igraca (kao i Elton Braun, SHILB, BIG-SOFO…) !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter