12
Košarka

FOTO: STARSPORT

KINSI PRE ODJAVE: Cela Srbija bi trebalo da navija za Zvezdu

Objavljeno: 10.04.16 u 15:01

Košarkaš Crvene zvezde Tarens Kinsi odlučio je da se poutem Tvitera obrati stanovništvu Srbije makar onom delu koji prati sport posebno košarku.

Amerikanac je između ostalog poručio da bi naša zemlja trebalo da bude ponosna zbog toga što ima učesnika u četvrtfinalu plej-ofa i da sada ne bi trebalo da bude navijačkih podela.

Svoj opširni monolog tvitovima počeo je pričama o poplavama koje su pre dve godine pogodile Srbiju.

– Pre nekoliko godina kada su se ovde desile poplave ja sam se molio za Srbiju.

– Nisam rekao molim se za Crvenu zvezdu ili Partizan, rekao sam molite se za Srbiju i narod u zemlji.

– Nije mi bilo teško da to uradim jer ja volim ovu zemlju i narod.

– Takođe želim da državni tim Srbije igra dobro i želim da ih vidim u finalu Olimpijskih igara.

JAČANJE TIMA ZA EVROLIGU: ‘Bratski’ klub Crvene zvezde pazari u Zagrebu?

– Ne tražim da bilo ko navija za mene ili da me tapše po leđima što sam deo tima koji se plasirao u Top 8.

– Tražim od Srba da im bude drago zbog nas i da navijaju za nas u plej-ofu.

PUCA BOMBA NAD MALIM KALEMEGDANOM: Najbolji košarkaš Makabija Zvezdina želja! (VIDEO)

– Jer u našem timu imamo trenere, menadžere i igrače koji su Srbi.

– Oni su se trudili svakog dana i nisu gledali u boju dresova.

– Srbija ima tim koji se nadmeće na najvišem nivou. To znači mnogo za ABA ligu i za srpsku ligu.

– Jer ove lige imaju mnogo talentovanih igrača i trenera koji naporno rade svakog dana i zbog toga ih mnogo poštujem.

IZ MOSKVE POTCENJIVAČKI TON: Zvezda ima motivaciju, ali to je sve

– Zbog toga bi trebalo da budu uzbuđeni svi, njihova rodbina, prijatelji, grad i što je najvažnije država.

– Kao što sam rekao, ne tražim navijačku ljubav. Ne zanima me rivalstvo crveno i crno-belih. Naravno da volim oba tima.

– Uvek brinem o timu za koji igram. I hvala Bogu za talenat koji nam je dao i trenerima da nas treniraju.

– Srbija je u Top 8. (Emotikoni crveno-beli, crno-beli, ljudi, zastava). Ali ljubav je ljubav, ne samo kada radite ono što drugi žele.

– Isključujem se za društvenih mreža do završetka ABA lige i plej-ofa Evrolige.

0
0

12 Komentara

  1. I treba D.Vujosrvica sektu od čoveka da vam oteraju, najacu ekipu u Francuskoj ima ne može plej ofuu da izgura:-D trener koji za deset godina udje jednom u tip 4 a Radonja za 3 god uttop8!!!koje gledao Zvezdu 15 god a pacovi?smejali ste ko picke i dobijali nas po 20 razlike sami se gurao Kk Partizan!!!u čemu je problem!!??u čemu je problem sad udario stiskasavac što ćemo da dominiramo godinama??! U utorak Zvezda igra sa klubom koji vas je nabio 44 razlike tako da navijaju za Cska!!! Slepci pozz:-))

    0
    0
    Odgovori
  2. Sve bi ovo bilo ok da nije jedan KK morao biti unisten a napravljen mutant koji se maksimalno gura…Jadni su i klub i navijaci kojima je Covic legenda…Ja takvima zelim sve najgore pa da sunin100 puta srbi.Sa timovima koje zvezdana ili fmp ima zadniih 3 godine i sramota jeste i sada bi bila da nije i ne ode na final 4…Kakav crni uspeh…Uspeh je ono sto je Partizan uradio kada je otisao na Final 4 ,kada mu niko nije davao ni promil sanse…ne ovo…Sa onim sto imate ove godine vama je sramota da ne odete na f4…jos jednom
    Kinsiju ne zameram nista.Daje covek sve od sebe za onaj tim koji ga placa…Njegova ljubav prema Partizanu je kostala 80.000 za godinu dana,Zvezdu kosta 35.000 mesecno…Kapa dole…Mene niko ne bi mogao praviti budalom pa da mi sutra od Partizana naprave ovako nesto…ne bih ni navijao u kosraci…gledao bih kosarku zbog igre ne zbog navijacke pripadnosti i to je to

    0
    0
    Odgovori
  3. na kojim si ti drogama sine nikad nebi navijao za limene nikad kakav bi ja bio partizanovac kad bi navijao za železnik ili neku drugu ekipu.

    0
    0
    Odgovori
  4. Idi seti se sta je Partizan je osvojio 1992 Evroligu tadasnju Ligu Sampiona,a 2010 bio ucesnik fajnal fora tako da zao mi je:D

    0
    0
    Odgovori
    • A kad neko kaze da je Zvezda bila sampion Evrope 1991. , onda kazete da je to proslost… Decki, dajte se organizirat, kaj vam je?

      0
      0
      Odgovori
  5. ISTO kao sto je „navijala“ za KKP kada je nebrojeno mnogo puta igrao u samoj zavrsnici i osvajao KK EVROPU !!! KK Partizanu od tog silnog navijanja samo su podmecali klipove, umesto da cene i postuju njegove uspehe, kako za Srbiju, tako i za decu Srbije i UMESTO OBECANE HALE, UZESE NAM I SPONZORE, OTERASE TRENERA DV I PREDSEDNIKA I LEGENDU KKP I SRBIJE P. SASU DANILOVICA !!! Toliko o „navijanju cele kk Srbije“ za ovaj sadsnji mutant projekat i privatni klub fabrikanta lazi, spina i zla Srbije !!!

    0
    0
    Odgovori
  6. ISTO kao sto je „navijala“ za KKP kada je nebrojeno mnogo puta igrao u samoj zavrsnici i osvajao KK EVROPU !!! KK Partizanu od tog silnog navijanja samo su podmecali klipove, umesto da cene i postuju njegove uspehe, kako za Srbiju, tako i za decu Srbije i UMESTO OBECANE HALE, UZESE NAM I SPONZORE, OTERASE TRENERA DV I PREDSEDNIKA I LEGENDU KKP I SRBIJE P. SASU DANILOVICA !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter