1
Evroliga

PROVOKACIJA: Zvezda prijavila Cedevitu zbog Vukovara

Objavljeno: 06.04.16 u 10:49

Crvena zvezda u petak od 19 časova gostuje Cedeviti u Zagrebu, a pred meč usledile su provokacije sa hrvatske strane.

Naime, Cedevita je obavestila javnost da će pare od kupljenih ulaznica za meč sa Crvenom zvezdom biti donirane za obnovu tornja koji je oštećen tokom rata 90-ih godina. U Zvezdi su to shvatili kao provokaciju, te je predsednik kluba Nebojša Čović odmah reagovao.

– Ne mislim da je to normalno, ali ako se vidi od koga dolazi i koliko Hrvati imaju frustracije od Srbije i Crvene zvezde, onda i ne čudi. Poznajemo dobro njihov mentalitet i nećemo nasesti na njihove provokacije. O svemu smo obavestili Evroligu jer se tako nešto nikada u istoriji nije desilo otkako postoji ovo takmičenje – rekao je Nebojša Čović za Kurir.

LOŠE VESTI PRED PUT U HRVATSKU: Zvezda bez pola tima na Cedevitu?

On je istakao da je Cedevita morala da ima u vidu da su između 500 i 1.000 ulaznica kupile već pristalice Crvene zvezde.

– Žao mi je što je Cedevita to uradila, ali pošto su nam mušterije na sportskom terenu, razumemo ih. Nećemo im odgovoriti na isti način sigurno. Imaćemo između 500 i 1.000 navijača u Zagrebu jer su ljudi već ranije obezbedili karte.

MAKABI TRAŽI ‘POLA’ ZVEZDE: Treći košarkaš crveno-belih na meti ‘ponosa Izraela’

Hrvatskim medijima je zasemtalo što se u Beogradu tokom utakmice Evrolige sa tribina orila pesme „Marš na Drinu“, kao i „Od Topole pa do Ravne gore“, kao i transparent preminulom generalu Zdravku Tolimiru. Zbog toga su tamošnji mediji napisali da će Cedevita na „četinčko orgijanje“ uzvratiti humanitarnim delom.

0
0

1 Komentara

  1. Navijaci svasta rade na utakmicama i to je jedno a izjava celnika nekog kluba kao Cedevite je nesto sasvim drugo. Ja Covica ocima ne mogu da vidim ali je u ovom slucaju apsolutno u pravu. Zasto protiv Fenera nisu igrali za Vukovar?? KOMPLEKSI a oni ce ostati dok je sveta i veka.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter