2
Košarka

FOTO: STARSPORT

MAKABI TRAŽI ‘POLA’ ZVEZDE: Treći košarkaš crveno-belih na meti ‘ponosa Izraela’

Objavljeno: 05.04.16 u 23:27

Crvena zvezda ove sezone u Evroligi piše klupsku istoriju, a on je jedan od zaslužnih za ovakav uspeh.

Većinu igrača crveno-belih traže veliki evropski klubovi, ali su samo dve ponude bile konkretne.

Pored Kvinsija Milera pažnju izraelskog giganta  Makabija, privukao je Zvezdin centar Nemac Maik Cirbes, saznaju Večernje novosti.

‘BOMBA’, NADAMO SE LAŽNA: Zna se gde ide Kvinsi Miler sledeće sezone (FOTO)

Cirbes je kao i Miler dobio sličnu ponudu Makabija, milion dolara po godini. Nemac je prošlog leta odbio ponudu minhenskog Bajerna i odlučio da pomogne crveno-belima na evropskom putu.

Od kada je Boban Marjanović napustio klub sa Malog Kalemegdana, nemački centar je konačno dobio pravu šansu da se dokaže. Napredovao je i postao jedan od najboljih igrača na poziciji centra u Evropi.

Ukoliko Miler i Cirbes krenu put Izraela postaće saigrači Galu Mekelu, koji je upravo iz Zvezde, gde je i počeo sezonu, došao u Makabi

 

0
0

2 Komentara

  1. naravno bice mi zao ako odu ali zasluzili su sansu u nekom vecem klubu da pokusaju da osvoje evroligu u zvezdi bi to mogli ako se stvarno pojacaju i nadju trenera kalibra obradovica a to je tesko plus da dovedu teodosica uz milera i cirbesa i milerovog prijatelja…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter