Trener Košarkaša Crvene zvezde, Dejan Radonjić nalazi se pred velikim problemima uoči puta u Zagreb.

U kom sastavu će Crvena zvezda istrčati na parket “Draženovog doma” još nije poznato. Ali, kako stvari stoje crveno-beli će biti desetkovani pre poslednji meč u Top 16 fazi Evrolige. Naime, Kvinsi Miler nije trenirao od meča sa Darušafakom zbog povrede, a isto stanje je i sa drugim igračem iz Amerike, Terensom Kinsijem. Bez treninga je i Stefan Jović koji je dobio odsustvo zbog rođenja sina Vuka, dok je Marka Gudurića temperatura prikovala za krevet.


– Od duela sa Darušafakom ne trenira nam Kvinsi Miler zbog povrede i pitanje je da li će uopšte biti sposoban da nam pomogne u Zagrebu, Terens Kinsi takođe nije trenirao zbog sitnih povreda, a trebalo bi da počne da radi kako bi ušao u trenažni proces i pokušao da bude spreman za utakmicu. Stefan Jović je zbog činjenice da je postao otac dobio nekoliko dana slobodnih i nije trenirao sa ekipom, dok Marko Gudurić ima temperaturu… Radimo uz dosta problema i treniramo tako, ujedno i pokušavamo da se u tim okolnostima pripremimo za naredni meč – rekao je Radonjić u intervjuu za MocartSport.

Crvena zvezda sa Cedevitom igra u petak od 19 časova u Zagrebu, a hrvatski mediji su juče dodatno podgrejali atmosferu pred utakmicu.