3
Evroliga

FOTO: STARSPORT

LOŠE VESTI PRED PUT U HRVATSKU: Zvezda bez pola tima na Cedevitu?

Objavljeno: 05.04.16 u 17:51

Trener Košarkaša Crvene zvezde, Dejan Radonjić nalazi se pred velikim problemima uoči puta u Zagreb.

U kom sastavu će Crvena zvezda istrčati na parket „Draženovog doma“ još nije poznato. Ali, kako stvari stoje crveno-beli će biti desetkovani pre poslednji meč u Top 16 fazi Evrolige. Naime, Kvinsi Miler nije trenirao od meča sa Darušafakom zbog povrede, a isto stanje je i sa drugim igračem iz Amerike, Terensom Kinsijem. Bez treninga je i Stefan Jović koji je dobio odsustvo zbog rođenja sina Vuka, dok je Marka Gudurića temperatura prikovala za krevet.

– Od duela sa Darušafakom ne trenira nam Kvinsi Miler zbog povrede i pitanje je da li će uopšte biti sposoban da nam pomogne u Zagrebu, Terens Kinsi takođe nije trenirao zbog sitnih povreda, a trebalo bi da počne da radi kako bi ušao u trenažni proces i pokušao da bude spreman za utakmicu. Stefan Jović je zbog činjenice da je postao otac dobio nekoliko dana slobodnih i nije trenirao sa ekipom, dok Marko Gudurić ima temperaturu… Radimo uz dosta problema i treniramo tako, ujedno i pokušavamo da se u tim okolnostima pripremimo za naredni meč – rekao je Radonjić u intervjuu za MocartSport.

Crvena zvezda sa Cedevitom igra u petak od 19 časova u Zagrebu, a hrvatski mediji su juče dodatno podgrejali atmosferu pred utakmicu.

0
0

3 Komentara

  1. Ne smije ekipa zavisit od 2-3 igraca.Radonjicu,ovo se moglo ocekivat,ove povrede,blizi se kraj sezone i normalno je.Ja kao kosarkaski instruktor i pedagog mogu ti rec da si napravio ove sezone nekolka veoma losa poteza,to su kardinale!Imas u dnu Zirbesa i Stimca,ozgo nek tuce Rebic,iskosa Lazic,sa strane Dangubic i Simon,a izokola Tejic i Mitrovic.Moje iskustvo mi ne dozvoljava da se ne umijesam.Ako procitas ovo Deki,POSLUSAJ MOJ SAVJET i dobices utakmicu!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Idealno za klince da se kale…trebalo bi i Cirbesa ostavii u BG..
    Hocemo da vidimo tu decu koju ste potpisali na 4 godine kao Simanica i ostale..
    Sad je idealna prilika da osete evroligu

    0
    0
    Odgovori
  3. Nebitna tekma,mozemo i da izgubimo i nikakvih posledica nece biti.Daj minutazu Rebicu,umesto Jovica,Mitrovicu i Tejicu na poziciji 4 i Simanicu na 3.Razigraj i ostale sa manjom minutazom.Neka se povredjeni oporave a posle svom snagom na,daj boze Laboral Kucu,i prolaz do F4.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter