5
AdmiralBet ABA Liga

PARTIZAN U PROBLEMU: Dok se crno-beli raspadaju, Sutjeska dovodi Amerikance pred odlučujući duel

Objavljeno: 28.12.15 u 23:19

Odmah nakon jučerašnjeg poraza od Igokee duel protiv nikšićke Sutjeske, koji je na programu 4. januara, označen je kao odlučujući kada je u pitanju borba za opstanak Partizana u regionalnoj ligi.

Dok iz Humske stižu vesti o potencijalnim ili već sigurnim odlascima igrača, među kojima su i oni najbolji, Nikšićani dodatno pjačavaju sastav uz jasnu želju da izbore mogućnost da i naredne godine nastupaju u ABA JTD ligi.

Tako je od danas i zvanično novi član Sutjeske Brajon Raš, Amerikanac sa crnogorskim pasošem, koji je prošlu sezonu završio u nemačkom Ulmu, a veći deo evropske karijere proveo je u francuskim klubovima.

Međutim, tu neće biti kraj pojačanjima crnogorskog vicešampiona pošto već postoje najave da bi uskoro u Nikšić moglo da stigne i pojačanje pod košem odnosno iskusni centar koji bi odmah mogao da pomogne ekipi.

Juče smo pisali o kalkulacijama u vezi borbe za opstanak u ABA JTD ligi, a više o tome možete da čitate klikom OVDE.

0
0

5 Komentara

  1. KK Partizan jos nije u DOVOLJNO VELIKOM „PROBLEMU“ za POZNATOG „KUPCA“ koji se sprema da klub KUPI KADA JE NA KOLENIMA, STO SA DANILOVICEM I DV NIJE MOGLO BITI TAKO BRZO, TVRD ORAH SU BILI, ALI ORGANizacija ROVARI i „RADI“ SVOJ „POSAO“ PO „KALUPU“-DEVASTIRANJE !!! .!. XXAAXXAA .!. Hoce i od NAS da naprave MUTANTE, ali NECE MOCI, NECE PROCI !!! SMRT FASIZMU-SLOBODA PARTIZANU !!!

    0
    0
    Odgovori
    • Dula i Danilovica niko nije dirao zato sto je Boki bio na vlasti pa su mogli da rade sta hoce,inace Vucic specijalno salje pare u Niksic i dovodi im pojacanja samo da upropasti partizan!!!!Ahahahahaha,sve razumem ali pojedine gluposti koje pisete nisu smesne,nego zalosne!!! .!.

      0
      0
      Odgovori
  2. Ovo unistavanje partizana i silni milioni za zvezdu zeleznik ili sta li je vec je jedini uspeh ove vlasti…no..proci ce..nadamo se uskoro

    0
    0
    Odgovori
    • Daj da se i mi izivljavamo upola kao vi poslednjih 20 godina dok ste bili miljenici rezima…pa nek prodje… Sad svi pricate o postenju, rezimu, Vucicu, insajderima, bankomatu… Tuzni ste!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter