11
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

OD PLEJ-OFA DO BORBE ZA OPSTANAK: Partizan u velikom problemu, težak raspored za crno-bele (ANKETA)

Objavljeno: 28.12.15 u 00:07

Do utakmice sa Mega Leksom navijači Partizana su se nadali da bi njihovi ljubomci mogli do četvrtog mesta, samim tim i do plej-ofa ABA JTD lige.

Međutim, tri vezana poraza u roku od nedelju dana (Mega Leks, MZT, Igokea) dovela su do toga da je sada čak ugrožen i opstanak crno-belih u regionalnom takmičenju pošto prema propozicijama iz lige na kraju sezone ispadaju dva tima.

Partizan sada ima šest pobeda i čak 11 poraza, baš kao i Igokea, a uz utakmicu manje isti broj trijumfa imaju Olimpija i Cibona, dok je Sutjeska usamljena na začelju sa pet utakmica u kojima je slavila pobedu.

Ekipu Partizana do kraja takmičenja očekuje još devet presudnih utakmica od kojih će na pet biti gost, a svakako važan podatak je da tim Petra Božića još uvek ne zna za trijumf van Beograda. Crno-beli će gostovati Sutjesci, Krki, Budućnosti, Tajfunu i Olimpiji, a dočekaće Cibonu, Crvenu zvezdu, Zadar i Cedevitu.

Čini se da će jedan od najvažnijih duela za crno-bele biti onaj koji ih očekuje u Nikšiću protiv Sutjeske (4. januara) pošto bi u slučaju trijumfa domaćih Partizan bio u velikom problemu jer mu slede teška gostovanja i dueli sa boljim ili podjednako kvalitetnim timovima u Pioniru.

Koliko pobeda će biti dovoljno Partizanu da izbori opstanak u ligi?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

Standings provided by Sofascore LiveScore

0
0

11 Komentara

  1. Pa kako mozete da poredite zvezdu i partizan kad cigani imaju 20 puta veci budzet, mislim sta hoce ovi ciganski pacenici sto komentarisu ? bravo zlatna medalja 🙂

    0
    0
    Odgovori
  2. Ni jedan komentar nisam video od strane grobara da se pitaju ko im je pokrao pare od desetogodišnjeg igranja EL. A propadaju zato što uvek gledaju samo u tuđe dvorište. Sad im je Čović kriv???!! Zašto ne pitate vašeg idola DV, Danilovića i Todorića gde su nestale pare?

    0
    0
    Odgovori
  3. Onom takozvanom – GROBARU DO KOSKE- sto ostavlja bolesne komentare,ocigledno ga groznica bije pa bunca i sanja zimski san.
    NAPOLJEEEEEE LOPOVI

    0
    0
    Odgovori
  4. Karma je cudo…kako vam se sve vraca i to sa kamatom,sva otimanja,kako igraca,tako i bodova,trofeja,samaranja sudija po svlacionicama,mucki napadi s ledja na protivnike sa terena,sve vrste mahinacija sa savezom,sudijskom organizacijom i to sve uz amin tadasnje vlasti.I pored svega toga i dalje hule na Boga i optuzuju ljude koji nemaju veze sa njihovim posrtanjima ali kako to sve pokvarenije rade,tako im se i vraca i sve brze tono ka dnu.Nema im spasa.

    0
    0
    Odgovori
  5. Partizan kao saosnivac lige ne moze da ispadne, sto ne znaci da nas nece unazaditi i spremiti za „udaju“ poznatom kupcu, kao izrentirani, a sada vec kupljen klub od strane fabrikanta iz Zeleznika !!! Sledi vec vidjen i poznat scenario u Srpskoj privredi i drustvu sa jakim, a onda namerno devastiranim fabrikama, da bi ih sto povoljnije KUPILI, igra se nastavlja, videcemo dokle ce se stici i za koga ..Kada su nebitan klubic sa M. Kalemegdana KUPILI ZA DZ. tj. „FINTU“ REPROGRAMA I SPAJANJA SA COKIJEVIM PRIVATNIM KLUBOM, sta ce tek SA NAJVECOM SRPSKOM KK SVETINJOM DA SE DESI !!!

    0
    0
    Odgovori
  6. Ispadaju kao kofer iz voza…gledajući raspored,najrealnije je da pobede još dve tekme do kraja,mada je i to pitanje jer su Cibona i Zadar direktni konkurenti za opstanak a u ostalim nemaju šta da traže.Imaće bar dve evroligaške tekme kod kuće,sa Zvezdom i Cedevitom,da i oni vide takve timove ali tu nemaju ni teoretske šanse,kao i na gostovanjima.Ne mogu da verujem da su do pre 3 kola bili sigurni da imaju šanse da uđu u plej of.To dovoljno govori o iskrivljenoj slici navijača o njihovom bednom timu.Nema veze,bar će se sledeće sezone boriti za prvo mesto sa Konstantinom,Borcem i još nekim klubovima u KLS ligi,taman da ispune želju Muriću,koji je rekao da dolazi po trofeje u klub,hahahaha…kad je potpisivao ugovor.

    0
    0
    Odgovori
  7. A GDE onaj cuveni grobar do koske da ostavi komentar. Hahahahaha nesto mu je klub sila…. Odigram ih na kladionici a oni gube od bratske Igokee, sto se mene tice KLS liga im je dovoljna, a Mega nek se bori sa Zvezdom. Malo zdravog rivalstva ne skodi

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter