Sastančilo se danas u Humskoj, posle još jednog teškog poraza, ovoga puta od Igokee.

Problema ima na pretek, a najnoviji je da bi najbolji igrač Kevin Džons da napusti klub Jedna, piše Mondo. Vidi se i na parketu da je nezadovoljan, a nedavno je agent rekao, između redova, da njegov klijent dolazak u Partizan smatra greškom.


Jedan od uslova koji je Džons postavio kada je dolazio je da bude konkurentan sastav, koji će igrati važnu ulogu u ABA ligi. A to nije tako…

Međutim, Partizan je redovno isplaćivao igrača, pa bi, ukoliko želi da ide morao da plati obeštećenje izraženo u šest cifara, piše isti sajt. A može i da primeni satru foru: porodični problemi, bolest bliskog člana familije i sličnim stavrima kojima se služe Amerikanci.

Džons je ove sezone za 29 minuta na parketu prosečno 14,5 poena i 8,5 skokova. u karijeri je igrao za Šole, Nju Orleans Pelikans, San Migen Bermen, Kanton Čardž i Klivlend Kavalirs per partizana.

Razgovaralo se i o tome kako prevazići krize na svim poljima. Ono što possebno interesuje navijače je status Petra Božića, kome se skandirao da ode iz kluba.Božići i stručnom štabu je stručnom je ponovljeno da se u njih veruje i dobili su podršku. 

Što se Danila Anđušića tiće, on može da ide…