8
Košarka

FOTO: Fotoshop

SVE BOLJI ODNOSI: Delije i Grobari postigli dogovor

Objavljeno: 02.11.15 u 13:06

Poslednji meč 8. kola ABA JTD lige biće odigran u utorak od 18 sati, a sastaće se Crvena zvezda i Partizan.

Postojala je dilema kakva će biti raspodela ulaznica, pošto karata neće biti u slobodnoj prodaji. One su pripale sponzorima i prijateljima kluba koji će uz vlasnike sezonskih karata činiti većinu publike.

Ipak, kako saznaje portal mondo došlo je do dogovora dve navijačke grupe pa će oko 300 ulaznica dobiti pristalice ovog puta gostujućeg Partizana kojie će biti smeštene u sektoru D.

Prema dogovoru isti odnos će važiti i kada u drugom delu sezone domaćin bude Partizan, s tim da će navijači Zvezde biti smešteni na drugoj strani hale.

Podsećamo da prošle godine u utakmicama polufinala ABA lige nije bilo razmene ulaznica.

Saznajte i koji igrač se navodno nalazi na meti Crvene zvezde, i kako debi u crno-belom dresu iščekuje Kevin Džons.

0
0

8 Komentara

  1. Šta je crveni konjanici efendije. Smeta vam GDK dečko ima šta da voli i poštuje za razliku od vas sendvič navijača tek od 1989. Čuveni cigani. Tada se pojavio vaš dragi Arkan i spasio sever na makareni od šamaranja najjače i najstarije navijačke grupe u regiji, a zvanično i nezvanično najjače grupe sveta.

    To kažu drugi.

    Zato su i razbijeni i oni i društvo. Nema vera, ljubav, bratstvo, pravoslavlje.

    Samo turcizam.

    I sad plaćenici na obe tribine neguju dobre odnose. A klub ugašen. Uvredljivo i tužno.

    0
    0
    Odgovori
    • U cemu ste misevi prvi,mozda u bezanju?Zar ne vidis da je decko klasican idiot a i ti si tu negde.Najveca ste bruka u Srbiji a fakticki ste dodjosi iz Zagreba i ustaski klub.Na tribinama su vam sve sami janicari i otpadnici iz drugih klubova,koje niko nece u svojim redovima.Dno dna i od kluba i od navijaca.

      0
      0
      Odgovori
  2. Alo rodjaci, sa njima ni u crkvu… Kakvi crni dobi odnosi? Sta urnises svetinju, platis kome treba da cuti, smenis koga treba, ciganija prva u svemu, nacija presrecna, i sada smo svi drugari… MORE MRS!

    0
    0
    Odgovori
  3. !!!! 300 !!!! PRVO NAPADNES I ONDA KAZES DA SE BRANIS…JEDNOM, UVEK POBEGNES, PA SE ONDA „KAO“ VRATIS…….OPET VARATE, A KAZETE DA STE „POSTENI“… !!! … SNOVE SVOJE NEMATE, A OD NASIH SE BOJITE…!!!!…JE.I BURANIJU BRATTTEEEE….POBEDI I KADA SMO „NAJJSLABIJI“, ZA NJIH CEMO UVEK BITI NAJJACI I 7 NEPRELAZNI NIVO POIMANJA SEKUNDARNE „SVESTI“… !!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter