8
Košarka

NESTRPLJIVI DŽONS: Amerikanac ima poruku za Grobare pred duel sa Zvezdom (FOTO)

Objavljeno: 01.11.15 u 23:24

Poslednji meč 8. kola ABA lige između Crvene zvezde i Partizana biće odigran u utorak sa početkom od 18 sati, a baš u tom duelu u crno-belom dresu će debitovati Amerikanac Kevin Džons.

Krilni centar koji je u Beograd stigao pre desetak dana prilično je nestrpljiv o čemu svedoči i njegov status na Instagramu.

– Bliži se dan utakmice i jedva čekam onaj osećaj koji imam kada radim ono što volim, napisao je Džons koji je „haštagovima“ praktično uporedio igranje za Partizan sa svojom prvom košarkaškom ljubavi Univezitetom Zapadna Virdžinija.

kevin-dzons-instagram
(Izvor: Instagram/kevinjones5)

S obzirom da su crveno-beli trenutno najranjiviji upravo na poziciji „četiri“ Džons bi mogao da ima prilično dobar nastup ukoliko je u prethodnom periodu uspeo da se koliko toliko uigra sa novim saigračima.

Saznajte i zbog čega Partizan još uvek nije doveo novog plejmejkera.

0
0

8 Komentara

  1. Alo geaci sta ste se popalili, a vidi ovog nepismenog sto mi odgovara!!! Smesni ste, sad samo vaterpolo pratite?! Jel to institucija ili krah jugo-hrvatskog sportskog drustva?

    0
    0
    Odgovori
  2. I bio kao proslost je nesto stonje ostalo upamceno a nikada nebiti je ono sto cete biti vi. Nemate ni proslost ni sadasnjost a ni buducnost. To je razlika izmedju vas i nas. Seti se vaterpola i sve ce ti biti jasno

    0
    0
    Odgovori
  3. A vidi sto su napisali dobrodosao u instituciju! AHahahahhahahahaahah
    p.s. I IMT je nekad bio institucija pa se ugasio!

    0
    0
    Odgovori
    • I CZ je nekad sama sebe zvala institucijom (mada nikad nije bila) pa je ugasena zauvek evo peta godina. Ovo je sada samo Frankenstajnov KK cz sastavljen iz vise malih mrtvih klubova fmp, ilr itd. bas kao frankenstajnov monstrum.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter