7
Košarka

FOTO: :STARSPORT

BOŽIĆ OBJASNIO ZAŠTO NE DOLAZI PLEJ: Pored novca ima još jedan problem

Objavljeno: 01.11.15 u 21:32

Već danima, a možda i nedeljama se licitira sa imenima igrača koji bi mogli da pojačaju Partizan, pre svega kada se radi o mestu plejmejkera.

Međutim, Petar Božić je u izjavi za Sportski žurnal objasnio zbog čega još uvek nije pronađeno rešenje.

– Tražimo igrača već neko vreme. Ali, dobro je poznato da je Partizan ove sezone limitiran kada je novac u pitanju. Sa druge strane, prethodnih godina Evroliga ili Evrokup su takođe privlačili igrače da dođu u Partizan i lakše bi se odlučivali. Sada ne možemo da im ponudimo taj deo, a i novac je veoma ograničen. Želimo da, s obzirom na sredstva kojima raspolažemo, nađemo najbolje rešenje. Jako je teško sve to uraditi brzo. Nadam se da ćemo pronaći adekvatnog igrača i popuniti poziciju plejmejkera, objasnio je Božić.

Podsećamo u Humsku je u međuvremenu stigao Kevin Džons, koji igra na poziciji krilnog centra i koji će debitovati u crno-belom dresu u utorak na meču protiv Crvene zvezde.

0
0

7 Komentara

  1. Ma sta ce vam plej,imate ih vec dva a i sa njim i bez njega,imacete 3 pobede u prvom delu takmicenja a u drugom 4-5 i to je sve,dovoljno za 12.mesto i opstanak.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter