9
Košarka

FOTO: nba.com

TURČIN PONOVO ‘DOVODI’ IGRAČE U ZVEZDU: Jeste Vilijams, ali nije onaj (VIDEO)

Objavljeno: 02.11.15 u 12:42

Nedavno je predsednik KK Crvena zvezda poručio da ne bi trebalo verovati svemu što se objavljuje na društvenim mrežama, kada je u pitanju dolazak ili odlazak igrača sa Malog Kalemegdana.

Međutim, turski novinar Fersu Jahjabejoglu koji tvrdi da je dobro obavešten kada su u pitanju dešavanja među crveno-belima uporno iznosi nove informacije.

Najnovija je da je srpski šampion zaonteresovan za američkog beka Eliota Džerela Vilijamsa koji nije uspeo da se izbori za ugovor u Šarlot Hornetsima koji su ga „katovali“ pred početak sezone.

Prošle godine nastupajući za Santa Kruz Voriorse, filijali Golden Stejta, Vilijams je prosečno beležio 21 poen i bio je jedan od najboljih igrača tima koji su osvojili šampionski prsten.


(Izvor: Youtube/nbadleague)

Vilijams, koji može da igra na pozicijama plejmejkera i beka šutera, tokom NBA karijere nastupao je za Portland, Filadelfiju, Jutu i Nju Orleans, a najbolje partije pružao je u „siksersima“ u sezoni 2013/14 kada je na 67 utakmica prosečno igrao 17 minuta i beležio šest poena i 1,1 asistenciju i 1,9 skokova po meču.

0
0

9 Komentara

  1. Citam sve ove komentate i mislim u sebi kakvi ste svi vi bolidi sto se prepucavate i pisete kojekave gluposti, pa zar nemate pametnijeg posla nego da bleitej ispred monitora i jedni druge prozivate. TREBA DA VAS JE SRAMOTA!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Nije da me nesto i zanimaju ovi komentari niti ih pratim.
    Ali svaka vest o Crvenoj Zvezdi sadrzi komentare od ovog lika ‘grobar do koske’.
    Pa zar nema bas nijedna vest o Partizanu koju bi mogao da komentarises?

    0
    0
    Odgovori
  3. KO CE BOLJE ZNATI ZBIVANJA I DESAVANJA U TURSKOM KLUBU OD TURCINA ! .!. XXAAXXAA .!. MILOS OBILIC SE SIGURNO „PREVRCE U GROBU“, ZBOG RAZNORAZNIH MUTACIJA NA SVETOJ SRPSKOJ ZEMLJI OD STRANE POTOMAKA NEKRSTENIH KOJE USPESNO SLAO U „VECNA LOVISTA“ I SINOVA BLUDNICA.. .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter