7
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

VEĆ PREŽALIO PARTIZAN: Vujošević našao novi klub?

Objavljeno: 10.09.15 u 10:10

Doskorašnji košarkaški trener Partizana, Duško Vujošević, mogao bi, vrlo brzo, da pronađe novi angažman.

Kako saznaje list Alo!, Vujošević bi mogao da se preseli u ekipu iz Valjeva i da preuzme kormilo Metalca na poziv Boška Đukanovića.

– Nemojte se iznenaditi ako Vujoševića budete videli u Metalcu. Ko ne bi voleo da ga vidi u svom klubu? Da sam gazda Lejkersa zvao bih Duleta da bude trener. Da sam Direktor Crvene zvezde i tada bih ponudi posao našem vrhunskom stručnjaku – rekao je Đukanović, piše Alo!.

Alfa i omega Metalca se potom koji se osvrnuo na činjenicu da je Partizan odlučio da se Vujoševiću zahvali na saradnji:

– To je veliki gubitak za srpsku košarku. Sve nešto verujem da će Nikola Peković shvatiti koliko je Vujošević potreban klubu. Duletovo mesto je prvenstveno u Partizanu i ne bi bilo fer da se mi tu nešto mešamo. Ako nam se ukaže prilika, iskoristićemo je – poručio je Đukanović.

Đukanović je takođe istakao da Metalac nema novca da plati takvog stručnjaka i da računa na ljubav prema mkošarci. Takođe, ne bi menjao Vladimira Đokića već bi Vujoševiću pronašao drugu poziciju.

Kao što je od ranije poznato, umesto Vujoševića na klupu Partizana postavljen je Petar Božić.

Koliko je Vujošević ostavio traga u crno-belom dresu najbolje svedoče reči Partizanovih inostranih igrača.

Sam Vujošević istakao je da je „po nacionalnosti Partizanovac“, a iz kluba je poručeno da je će Humska uvek biti Duletu druga kuća.

0
0

7 Komentara

  1. Dule je institucija i ciganima ce se uvek tresti gace od tog pomena. Cinjenica je da vam se na pomen tog imena tresu ruke bilo da je od gadjenja ili divljenja. VRATITE DULETA a vi takozvani grobari koji ga pljujete sad, ste sramota ili u opste i ne navijate za Partizan. Dule care pravice tebe od blata. Uspeli ste uz pomoc premijera da smenite coveka koji je udario i na vlast, a ovi nasi umesto da dignu glas da gadjaju jajima zgradu vlade, prodali se za Pekoviceve pare. videcete za dve tri godine kad ovi kriminalci Covicevi uspeju u nameri da spuste Partizan na niske grane i da ga odrzavaju u zivotu cisto da postoji rivalitet kao neki, zalicete za covekom koji je bio ziva vatra i koji se borio i grizao zubima za instituciju i samo za jedno ime, a to je Partizan. PS tad ce imati drugi neki klub i ne ocekujte da dodje kao pas kad ga budete dozivali, i normalno da je nasao novi klub sta ocekujete da ce da lezi na klupi i ceka?

    0
    0
    Odgovori
  2. Toliko o tome koliko voli Partizan,naravno zivot tece dalje ali da li ce Metalcu traziti 600000 evra ili ce biti trener za mnogo manji novac nego U Partizanu.

    0
    0
    Odgovori
  3. Ako to uradite prvo ate nwcovek prema Djokicu a onda niste bas normalni obzirom na karakter, ponasanje i samu licnost Vujosevica

    0
    0
    Odgovori
  4. Za razliku od najvece Srpske Svetinje i KK Ikone PARTIZANA, KKCZ JE DOZIVELA I POSLEDNJE „ZIVOTNO“ ISKUSTVO, KOJE BI TREBALO DA BUDE POTPUNO RAZLICITO OD SVIH PREDJASNJIH ISKUSTAVA: S.M.R.T. A UPRAVO JE DUSKO VUJOSEVIC ZASLUZAN ZA TO ISKUSTVO SADA VEC MUTANT KLUBA !!!… .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter