6
Košarka

FOTO: STARSPORT

KK PARTIZAN: Hvala Duletu na svemu, Partizan će uvek biti njegov dom!

Objavljeno: 08.09.15 u 20:52

Na sajtu Košarkaškog kluba Partizan potvrđeno je da dosadašnjem treneru Dušku Vujoševiću neće biti ponuđen novi ugovor.

Na zvaničnom sajtu kluba objavljen je definitivan razlaz sa dugogodišnjim i najtrofejnijim trenerom u istoriji kluba. Saopštenje vam prenosimo u celosti:

– Upravni odbor KK Partizan NIS na prvom sastanku odlučio je da otvori novo poglavlje u istoriji kluba i ne produži saradnju sa Duškom Vujoševićem, već da ukaže poverenje novom treneru.

Procena je da na temeljima slavne istorije i svih uspeha u prošlosti treba krenuti sa novim snagama i energijom ka konsolidaciji kluba na svim nivoima, postepenom povratku ka šampionskim visinama i kontinuitetu trofeja.

Upravni odbor se zahvaljuje Dušku Vujoševiću na svemu što je učinio za Partizan, vrata kluba za njega su bila i biće uvek otvorena. Vujošević nije samo najtrofejniji trener u klupskoj istoriji, već i stručnjak koji je na put izveo brojne igračke legende Partizana, srpske i svetske košarke.

Od Partizana je stvorio planetarni brend, u ogromnoj meri je njegova zasluga što je naš klub prepoznatljiv po tome da je iznedrio najveći broj NBA igrača van Amerike. Sa Partizanom je u više navrata činio čuda, osvajao domaće, regionalne i evropske trofeje, najzaslužniji je zajedno sa Predragom Danilovićem za dominaciju koja je bezmalo trajala 15 godina.

Duško Vujošević je pisao istoriju kluba, neke od njenih najblistavijih trenutaka. Partizan je bio i ostaće njegov dom – stoji na sajtu KK Partizan.

Vujošević je takođe danas napao bivšeg potpredsednika kluba, a podsetimo njega će na klupi zameniti Petar Božić.

Podsetite se i ko je prvo pojačanje Partizana sa novim rukovodstvom.

0
0

6 Komentara

  1. Nova uprava nema ni 12 radnih sati a vec je pocela da me opasno iritira.Imamo upravu FK Partizan,ali u malom,samo su postavili marionetu Pekovica da nam zamazu oci.
    Ovo je licemerje da ne moze biti vece.Ovo je kao da te mama i tata isteraju iz kuce i na rastanku ti kazu:“Sine ovo ce uvek biti tvoj dom.“
    Svaka cast oterali su nam jednu od najvecih legendi u klubu,zarad „mira“ u kuci i da bi prve usne Srbije bile spokojne.
    E zbog ovoga nikad vise necu krociti u Pionir dok je ove naprednjacke uprave.
    P.S Dule molim te tuzi ih za svaku paru koju su ti duzni.Lupi bagri BAT da ne mogu registrovati igrace,pa neka Pera i Kecman igraju sa 4 igraca,vise nisu ni zasluzili.

    0
    0
    Odgovori
  2. „zvezda sampion u VELICINI DUGA, u kradji, proneveri, nepotizmu, u broju kriminalaca koji su prosli kroz klub, po njenim „legendama“ koje su „odlicno“ vodile klub, broju korumpiranih i krimogenim politicara i funkcionera u njenim forumima i telima, po milionima evra javnih firmi i poreskih obveznika koje su zavrsile u dzepovima prekaljenih „fudbalskih radnika“ i onih koji „vole klub“ . Svi na slavlje !“…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter