3
Košarka

(NE)OČEKIVANO: Duško Vujošević više nije trener Partizana! Poznat naslednik?!

Objavljeno: 08.09.15 u 14:15

U Partizanu je u toku skupština na kojoj će biti imenovan novi predsednik Nikola Peković, kao i Upravni odbor, a jedno od ključnih pitanja je i novi trener crno-beih.

Prema prvim, za sada nezvaničnim informacijama koje prenosi Mondo, Duško Vujošević više nije trener Partizana. Njega će na klupi naslediti saradnik Petar Božić.

Izgleda da je došlo vreme da dugogodišnja ‘produžena ruka Duleta’ na parketu i blizak saradnik preuzme užarenu klupu u nikada delikatinjem trenutku. Naravno, sa tim treba da se složi Skupština i UO…

Grobari su se nadali da će Peković ostaviti Duleta na klupi, kao naslednici su se spomijali Milojević i neki drugi…

Čekamo nove informacije sa skupštine…

0
0

3 Komentara

  1. Kakva radosna vest za navijace mutiranog kluba iz podbanjickog kolektora.Samo ste se malo zeznuli,Dule ce i dalje biti tu u strucnom stabu.
    Pekmene sad lepo operi Sariceve pare od „belog’ u inat ovim frustriranim navijacima ugasenog kluba i uvedi nas ponovo u Euroligu,dok ce mutanti po drugi put da se ugase.

    0
    0
    Odgovori
  2. Kako saznajemo novi clan uprave ce biti desna ruka Sarica…kriminal bojsi,samo fali jos i Kristijan,ups on je na farmi hahaha

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter