18
Košarka

FOTO: STARSPORT

OGLASIO SE I VUJOŠEVIĆ: Zna se da sam po nacionalnosti Partizanovac!

Objavljeno: 08.09.15 u 22:05

Bivši trener košarkaškog kluba Partizan Duško Vujošević rekao je danas da je njegova smena „legitimno pravo“ nove uprave, ali i da misli da ona nije proistekla iz sportskih motiva.


– Meni je istekao ugovor i potpuno je legitimno pravo nove uprave da sagleda svoje interese, koji su složeni, i da se u skladu s time odredi. Kao što se odredila da se ne produžava ugovor sa mnom. Ja takvom odlukom nisam zadovoljan, jer smatram da ne postoji nijedan sportski motiv koji bi mogao da je prouzrokuje, već da su razlozi za njeno donošenje dublji i složeniji – rekao je Vujošević agenciji ‘Beta’.

Partizan je danas dobio novog predsednika Nikolu Pekovića, kao i potpredsednika Miroslava Berića, ali i novi Upravni odbor, koji je odlučio da ne produžava saradnju sa Vujoševićem.

– Takođe, kad pričamo o legitimnosti, legitimna obaveza, koja proističe iz prethodnih ugovora, jeste da se regulišu ne mala dugovanja prema meni – rekao je trener.

– Zna se da sam po nacionalnosti Partizanovac. Partizan ostaje moja ljubav i nadam se da će to ostati prepoznato kod armije navijača. Upravo iz toga razloga ne smatram da je ovakva odluka trebalo da mi se saopštava preko posrednika, da se drugi ljudi dovode u neugodnu poziciju, a to je ovaj put bio Miško Ražnatović. To je moralo da se obavi normalnim razgovorom, lice u lice uz kafu sa onima koji su takvu odluku doneli – rekao je Vujošević.

– Dogodine će se i ovo lane zvati – dodao je trofejni trener.

Vujoševiću je ovo bio treći mandat u Partizanu, sa kojim je osvojio ukupno 23 trofeja, a učestvovao je i u osvajanju 11 od 13 uzastopnih titula prvaka Srbije crno-belih.

0
0

18 Komentara

  1. А,ви стварно мислили да ће Пековић да извади пет милиона евра !? А,заборавили да легенда није хтео у проституцију пардон институцију него у Хемофарм.А,онда га је бланко чек довео код вас ! И притом ће овом да плаћа 400.000 евра годишње.Сад Дуле правац КК Колашин !

    0
    0
    Odgovori
  2. STA TI JE KAD NEKO POSLE DVADESET I KUSUR GODINA OSVOJI TITULU NEMOZE SE OD NJIH SPASITI NIGDE A GOSPODINU DULETU VUJOSEVICU MOZETE ZNATE VEC STA GLUPI VESTACKI CIGANI I ZAPAMTI TE KO VISOKO LETI JOS NIZE PADA PA NECE VUCIC DOVEKA DA VAM BUDE NA VLASTI A ZA COVICA SACEKAJTE KAD SE DOKAZE DA JE PARE KOJE JE UKRAO OD KOSOVSKIH SRBA OPRAO KROZ GMO crvenu zvezdu.

    0
    0
    Odgovori
  3. ПОЈОООО ГА ПЕКМЕН КО НА ИГРИЦИ !!!!! ДУЛООО ПОМОРАНЏА !!!!! ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХААХХА ПАРЕ ЉУБАВ МОРАЛНИ ГМИЗАВАЦ НЕКО ЛОВЕРЊ НЕКО БЕРТАНС ИЗДАНИК ГАГАРА А СЛЕДИ ТУЖБА ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА АООООООО КАКАВ ЦИРКУС КОЛОРАДИЋ

    0
    0
    Odgovori
    • Чек чек дал пре неки дан није било“ човићу дал мирно спаваш “ !?!??!?! Хахаххахахахах а он хрчеее има четири месеца хахахахаха

      0
      0
      Odgovori
  4. …Hoce Misko na mala vrata do NAVIJACA SRPSKE SVETINJE-GROBARA… .!. XXAAXXAA .!. Samo, nismo MI geylije DS cokijevi placenici.. .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Jok vi ste GEJbari opredeljeni za Dacica,Ruzica,Tadica,Ljajica,Dodika,Popovica..nepostoji stranka koja nije bila kod vas..pa cak i ozloglasena NDH drzava hohohohoho

      0
      0
      Odgovori
  5. Hvala Dule za sve lepo sto si nam doneo,a mnogi Grobari koji su te pljuvali ima narednu deceniju od blata da te prave.
    Znamo da si oteran kako bi SNS mogao da udje u klub.Hvala ti grobarcino Pekovicu i Bericu sto si omogucio ovoj bagri da nam otera Duleta.POstacemo Miskov poligon za preprodaju igraca i ikebana tima iz Zeleznika.Mnogo ce biti teske godine koje dolaze,jer necemo osvajati nista.
    Nadam se Dule da ces se jednog dana i nastaviti tamo gde si stao sa trofejima.

    0
    0
    Odgovori
  6. Ti si jedno veliko zlo od čovjeka, uspio si da zavadiš Grobare i Delije do nevjerovatne mržnje, sad pominješ dugovanja prema tebi, zar nisi govorio da bi radio za jedan evro, koji si ti licemjer i nečovjek, to je strašno, samo da ti ne gledam to omraženo lice -putuj igumane i ne brini za manastir…

    0
    0
    Odgovori
    • Гробаре и цигане је успео да завади неко много пре Душка Вујошевића. Е мој ти!

      0
      0
      Odgovori
    • Црнокошуљаш по рођењу усташа по опредељењу хахахахахахаххахаахха уништена багра

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter