6
Košarka

PREDSEDNIK PARTIZANA: Svi očekuju da dovedemo vrhunske igrače, ali…

Objavljeno: 08.09.15 u 16:28

Novi predsednik KK Partizan Nikola Peković rekao je da mu je velika čast što će obavljati tu funkciju.

 

– Velika mi je čast što sam postao predsednik tako velikog kluba kao što je Partizan. Došao sam sa ciljem da se klub izvuče iz teške situacije. Svestan sam da ništa ne može da se reši preko noći, biće nam potrebno vreme, ali uz prave ljude rešićemo finansijsko stanje – rekao je Peković na konferenciji za medije posle Skupštine kluba na kojoj je postavljen za prvog čoveka crno-belih, a prenosi Žurnal.

Izabran i novi Upravni odbor i da će se u narednim danima održati prva sednica.

– Za izlazak iz krize moramo da vidimo koliki je dug i kome se sve duguje. Onda ćemo korak po korak rešavati situaciju, koja nije naivna. Pomagaću Partizanu koliko god je to moguće, ali se po novinama pojavljuju neke sume koje nisu realne – poručio je Peković i dodao da će UO odlučiti ko će biti novi trener Partizana.

Tokom dana se najpre pojavila vest da će to biti Petar Božić, ali se kasnije pročulo da podjednake šanse za to mesto ima i Dušan Kecman, još jedna legenda kluba. 

Peković je dodao da će dovesti ozbiljne sponzore i da su oni obećali pomoć.

– Svi znaju da sam veliki navijač Partizana i odmah sam prihvatio da postanem predsednik. Očekujem osude medija jer se ne mogu očekivati veliki rezultati pošto ćemo ići postepeno. Svi očekuju da dovedemo vrhunske igrače, a nama je cilj da vratimo veru u Partizan, jer smo institucija i brend.

Mesto predsednika Partizana neće uticati na njegovu NBA karijeru.

– Dobio sam pozitivne kritike iz SAD jer je njima bitno da ostanem u košarci. Naravno da ću pokušati da izvučem neku pomoć od njih – zaključio je igrač Minesote.

Peković  je izabrao Miroslava Berića za potpredsednika.

Podsetimo, Partizan je danas potpisao novog igrača, a ako niste, pročitajte sa kim je hteo da se ‘obračuna’ Vujošević.

 

0
0

6 Komentara

  1. Sa duznim postovanjem gospodine Pekovicu vi ne radite u interesu Partizana vec u interesu AV,jer ste oterali kao kera trenera koji nam je doneo 23 trofeja i napravio od vas igraca.
    Vas danasnji potez ce imati ogromne negativne posledice po KK Partizan koji nikad vise nece napraviti vrhunske igrace kao u doba Duska Vujosevica.
    Odluka da mu se ne produzi ugovor ima politicke politicku a ne sportsku pozadinu.
    Terati coveka koji je dok su svi cutali jedini stao u odbranu institucije kao sto je KK Partizan je sramno i ispod svakog dostojanstva.
    Moja noga gospodine Pekovicu nikad vise nece krociti u Pionir dok ste vi predsednik Partizana,jer ste ovim potezom pokazali da ste produzena ruka naprednjacke vlasti,jer vam u upravnom odboru i dalje sede ljudi poput Andreje Mladenovica,kojoj je jedini cilj unistenje KK Partizan.

    0
    0
    Odgovori
  2. SRECNO PEKmen, nastavi DULETOVIM PUTEM i objasni musavcima i sinovima bludnica znacenje reci PROSTITUCIJA ! Prostitucija je ekvivalent reci „BLUD“…-BLUD=POLNI NEMORAL…-BLUDNICE=Bog ih nije stvorio, SAME SU TO POSTALE ! Dakle-GENETSKE PREDISPOZICIJE !!!… .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter