5
Košarka

FOTO: STARSPORT

SVE JE SPREMNO ZA PROMOCIJU: Peković od utorka predsednik, a ko će biti trener?

Objavljeno: 07.09.15 u 15:31

Vanredna sednica Skuštine košarkškog kluba Partizan biće održana sutra i biće zatvorena za javnost, saopštio je klub iz Humske.

Skupština je zakazana za 14 sati u Klubu sportista na stadionu Partizana, a odmah nakon toga biće održana konferencija za medije.

Radna komisija je na sastanku u petak jednoglasno predložila kandidaturu Nikole Pekovića za predsednika KK Partizan.

Peković je u dva navrata igrao za Partizan, a pre dolaska u američkog NBA ligaša Minesotu 2010, sa kojom ima još tri godine ugovora, nastupao je za atinski Panatinaikos.

Dosadašnji predsednik Partizana Predrag Danilović pre dve nedelje podneo je ostavku na tu dužnost.

Postoje određene indicije da bi nova uprava mogla da predloži i novog trenera odnosno da sa Duškom Vujoševićem neće biti produžena saradanja. Da li će do toga doći biće poznato za manje od 24 sata.

Nisu svi Partizanovci ni za imenovanje Nikole Pekovića za predsednika, znate li koja legenda kluba je protiv?

0
0

5 Komentara

  1. Postujem Duleta…. Al’ samo zbog rezultata i titula. Kao osoba je NULA! Pokazalo se da i Radonjic moze da pravi rezultate kad mu se napravi dobar tim, tako … Pisu novine kako se Duletu duguje 500.000, 600.000 na ime plate. Napisite koliko se Partizan zaduzio placajuci njegove cobanske izjave i ponasanje. Partizan je institucija i trener takvog ponasanja nije dobra stvar za klub. Ako Pekovic skine Duleta i dovede Milojevica bilo bi super i pozdravljam taj potez.

    0
    0
    Odgovori
    • Sir Oliver ako mislis da je DV tebalo da cuti dok nas zli patuljak i njegov prijatelj na vlasti tiho unistavaju onda nisi navijac Partizana.Cutao bi on da je neko iz rukovodstva recimo Danilovic imao petlju da izadje u javnost i kaze sta je problem.
      Nemas petlju da izadjes u javnost sa pricom,ne podneses na vreme prijavu za porez i unistis nas jos dodatnih milion eura je stvarno totalna neodgovornost,za koju DV nije kriv.
      Da su u upravi radili svoj posao i DV bi se bavio iskljucivo onim sto mu je u opisu radnog mesta.Ovako posto smo imali mutavog predsednika,morao je da obavlja i njegov i svoj posao,da brine o finansijama a uz sve to da ne prima platu poslednje 2 godine.Radeci sve to uspe jos da izbaci par extra igraca i jednog vanserijskog i napravi ljude od njih.
      I sad po tvojo prici taj covek je „nula’ i treba mu dati korpu,pa da nam dodje Milojevic kome ce Misko na sms javljati kog igraca da ubaci u igru,jer treba da se proda.
      Treba da postanemo poligon za obuku Miskovih igraca i za nabijanje njihove statistike,a rezultata nece biti ni u najavi.Spusticemo se na nivo Mega Leksa.

      0
      0
      Odgovori
      • Slazem se donekle, naravno da sam navijac Partizana. Ti pricas o njegovim prepucavanjima sa Covicem preko novina, tu ga podrzavam! Al ga ne podrzavam da na svakoj utakmici j… majku sudijama i da dobija tehnicke i novcane kazne. A sta to fali Mega Leksu kad si ih vec spomenuo, imali su tim za respekt prosle sezone i izbacili nekoliko dobrih igraca.

        0
        0
        Odgovori
      • U pravu si 100%, samo da razjasnim 1 stvar, nit’ je pudlici trebala zvezdana, nit’ misku Svetinja, da im sopstveni klubovi imaju-armiju navijaca..Ovako, jedno je biti legenda kluba, a drugo prljavi „biznismen“ koji iskljucivo gleda profit i licni interes, na moju veliku zalost, zivimo u takvom vremenu gde je CENA mera vrednosti, a novac je mera cene trenutno u Srpskom drustvu, koja jedino za Svetinju ne vazi !!!

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter