20
AdmiralBet ABA Liga

PEKMENOV PRVI POTEZ: NBA Centar tera Vujoševića, spremio zamenu na klupi

Objavljeno: 07.09.15 u 08:31

Kako stoje stvari, budući novi predsednik KK Partizan, Nikola Peković, već ima spremljen prvi potez koji će na činiti kada zvanično bude preuzeo klub iz Humske.

Prema saznanjima dnevnog lista Blic, NBA zvezda Minesote Timbervulvs i budući saigrač srpskog reprezentativca Nemanje Bjelice, namerava odmah po imenovanju na mesto predsednika da promeni trenera Duška Vujoševića.

Kako se šuška, Pekmen će na mesto legendarnog trenera postaviti ili Aleksandra Džikića, ili Dejana Milojevića, takođe bivšeg košarkaša Partizana koji sebi krči trenerski put radeći jako dobar posao s Mega Leksom.

Aleksandar Džikić je, takođe, prve trenerske korake napravio u Partizanu, gde je radio sa mlađim kategorijama od 1991. do 1994. godine, da bi potom prešao u Beovuk, sa kojim je osvojio veliki broj medalja u mlađim kategorijama. Kasnije je pre odluke da se osamostali bio pomoćni trener u Humskoj Darku Rusou i Dušku Vujoševiću, da bi 2005. radio u Olimpiji, Krki, Lijetuvosu, ponovo Krki, a na kraju je bio selektor Makedonije

Prema šuškanju košarkaške čaršije, veće šanse za rad na klupi crno-belih ima Dejan Milojević. Takođe, navodno je dogovoreno da u upravu KK Partizan dođe i Miroslav Berić, bivši reprezentativac koji je branio boje najtrofejnijeg košarkaškog kolektiva sedam godina i koji bi obavljao poslove Nikole Pekovića dok se košarkaš nalazi u SAD odrađujući obaveze u sezoni.

0
0

20 Komentara

    • Gde od vas grobara,moze neko biti veci bolesnik…dovoljno je da procitas komentare ovog retardinja,koji se potpisuje kao grobar do koske.Te komentare mogu samo klasicni idioti i da napisu i da ga podrzavaju,stavljajuci mu pluseve.

      0
      0
      Odgovori
  1. Nemoguce da najuri vrhovnog Barona Mitvujosevica iz kluba.Ipak je on najveci demagog,prodavac magle i lazov u nasoj zemlji i samo ga vrlo retardirane osobe mogu slusati i podrzavati.

    0
    0
    Odgovori
    • Ti si trebao da se javis u Lazi jutros,prosao ti produzeni vikend.Ne propustaj terapije,vidis kakav si postao,samo zato sto si preskako lekove.Varnicis na sve strane i samo nebuloza do nebuloze,mnogo si prso.

      0
      0
      Odgovori
  2. Можда зато што није луд да дебелом плаћа 400.000 евра стипендије месечно !

    0
    0
    Odgovori
  3. DEFINICIJA PAKLA NAVIJACICAMA DS KKCZFMPDUVA-ga: MESTO GDE DUSE „LJUDI“ KOJI UMRU U SMRTNOM GREHU TRPE VECNU PATNJU I KAZNU OD STRANE NAJVECE SRPSKE KK SVETINJE I IKONE-PARTIZANa-MIT ILI CUDO-JEDINI PONOS I NAJVECI BREND SRBIJE !!!

    0
    0
    Odgovori
  4. .!. XXAAXXAA.!. ..Klupko se odmotava, sledi ZESTOG ODGOVOR SILAMA ZLA, BRZO CE SHVATITI, KADA VEC BUDE KASNO, DEFINICIJU PAKLA !!!

    0
    0
    Odgovori
  5. Приче за малу децу.Зашто би Пеки терао Дулета? Па није Пеки СНС-ов играч. Не верујем.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter