36
AdmiralBet ABA Liga

NISU SVI ZA PEKMENA, LEGENDA KLUBA PORUČUJE: Partizan će postati nova ‘KK Sledeća Sezona’

Objavljeno: 06.09.15 u 12:53

Kako stoje stvari, novi predsednik KK Partizan postaće centar Minesote Timbervulvs, Nikola Peković.

A dolazak Pekovića na čelu klub, među navijačima Partizana, mahom je shvaćen kao dolazak mesije u klub. 

Ipak, nisu svi partizanovci zagovornici te teorije, pa popularni „Big Pek“ ima i svojih oponenata. Jedan od njih je legendarni, bivši igrač crno-belih, Dražen Dalipagić.

– Iskreno, smešna mi je ta priča da na čelo jednog kluba kakav je Partizan sedne čovek koji je svega tri sezone nosio dres crno-belih. Nerealno je da neko istovremeno rukovodi klubom i da igra, i to u Americi – kazao je Dalipagić za Alo.

On ne krije ni šok zbog činjenice da je „Pekmen“ jedini kandidat za novog predsednika crno-belih.

– Odjednom Peković postade najveći partizanovac iako je u crno-belom dresu odigrao samo tri sezone. Juče spominju Zečevića, danas Pekovića. Zeku provlače po svim funkcijama, spominju ga kao budućeg predsednika Fudbalskog saveza Srbije, zatim Partizana… Jadni Zeka ne stiže sve ni da demantuje. Nije mi jasno. Verovatno su u klubu svesni da ne mogu nikog da pronađu, pa su se setili baš Pekovića. On bi više učinio za klub ukoliko bi, jednostavno, dao novac i nastavio da igra košarku – smatra Dalipagić.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Kada je reč o budćnosti kluba, Dalipagić je ne vidi u ružičastim nijansama.

– Svi pamtimo da su Zvezdu, dok je Partizan osvajao trofeje, zvali „KK Sledeća sezona“. Danas crno- beli prolaze kroz te Zvezdine muke. Sreća, pa je prošla samo jedna neuspešna sezone, ali ako se ovakvo nastavi, mislim da će Partizan prisvojiti taj Zvezdin nepopularni nadimak. Pogledajte šta je Čović napravio od crveno-belih, već tri stranca su doveli ovog leta. Ništa se bez novca ne postiže – smatra Dalipagić.

– Da imaju pare, u klubu bi ostali Danilović i Divac. Ja prvi, kada bih hteo da pomognem, ne bih znao od koga da tražim novac. Partizanu je potreban neko ko ima finansije, makar nikad šutnuo loptu u životu – podvukao je Dalipagić.

0
0

36 Komentara

  1. Pa i Danilović je četiri godine bio u Partizanu, od toga dve godine nije mogao da igra, po toj logici on je tek bio užasan kandidat za predsednika i nije nikakva legenda, Divac igrao koliko i Peković, ove izjave su zlonamerne do bola…

    0
    0
    Odgovori
  2. A ovaj Dalipagic nista drugo nego samo da napada.Secam se da je pre nekoliko godina govorio da u Srbiji nema vise talentovanih kosarkasa.Da smo niko i nista a mi BUM vicesampioni sveta.A talenata stvarno nema…Bjelica,Bogdanovic,Teo,Kalina….Gospodine Dalipagicu gledajte svoja posla kada vec ne radite ama bas nista dobro za nas sport.Ziveo PARTIZAN.Grobari Kosmet!!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Nikako mi nije jasno što ovi Čovićevi vode našu brigu!? Uživajte u svojoj Zvezdi dok još možete, neće ovo dugo trsjati!

    0
    0
    Odgovori
  4. Ulozice Pekmen svez kapital u svetinju,zivi bili pa videli 🙂 sponzori ce sad da se lepe za nas 😀 za kk sledeca sezona fmp moze samo da nas gleda,u ledja naravno 😀

    0
    0
    Odgovori
    • Nisi obavesten,Pekovic ne dolazi u Zvezdu vec u mali partizan,tj.u KK Sledeca sezona.Zna se ko je svetinja u srpskom sportu-ZVEZDA.

      0
      0
      Odgovori
  5. Tako su došli Divac i Danilović. Dok su se pravili dugovi državnim parama u projektu Evropska zvezda na čelu sa Vesićem i Žikom parkingom, pa ti isti dugovi otpisani pod Andrejom i opet Vesićem, pa državnim parama finansiran privatni klub: CZ, crtica, Beograd. . . Samo jedan je Partizan! Prvak Evrope, 4 puta fajnal for, 7 titula ABA, trener sa nagradom Aleksandar Gomeljski, jedini Srpski klub gost NBA!!! jednostavno INSTITUCIJA! to nije brend koji se proda i vrati!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Koliko gluposti na jednom mestu .. prvo , kako moze neko da pravi dugove sa tudjim (drzavnim ) parama . Tebi ,ako neko pokloni 20mil ,i ti ih potrosis ..pa neces biti u minusu ,nego na nuli. Dugovi se prave kada nemas para ,pa uzajmis i trosis tudje .. i drugo, napraviste od tog Zike Pauka Rokfelera, a u upravi Partizana tada bili 2 premijera ( Dacic ,Dodik ) ali Zika je svemocni direktor parkinga. A tek ova teza o privatnom klubu sa drzavnim parama, pa stvarno ste smesni .. a ko Partizanu napravi dugove ?

      0
      0
      Odgovori
  6. Prajo,oni su vec postali KK Sledeca sezona i tako ce biti bar u naredne dve decenije…mozda samo nisu jos obavesteni

    0
    0
    Odgovori
    • e nek’ si mu rekao! tako i treba sa legendarnim kosarkasem, a kada ga sretnes na ulici ti ga jos pljuni u lice. da se opameti BREEE!!!!!! one ce nepozvan da komentarise koje a ko nije za predsednika kk partizana, sram da ga bude, a legenda partizana i jedan od najboljih srpskih kosarkasa svih vremena. Indija, pakistan.

      0
      0
      Odgovori
  7. Dalipagicu sam sebe na kraju demantujes. A ovi dusebriznici zvezdasi koji se ovde potpisuju kao grobari nisu ni za komentarisanje.

    0
    0
    Odgovori
  8. Crni ste ko zemlja crna,pa Drazen Dalipagic je rekorder kluba ,8278 koseva je dao za Partizan.Koliko ste samo prosti,covek je samo izneo svoj stav ,ali vi niste dovoljno objektivni za kritike

    0
    0
    Odgovori
  9. nije on ništa slagoao istina je neće niko da daje svoje pare kad znaju da političari i stranke muzu klubove.zato i nedaju privatizaciju jer su sebi zavrnuli slavinu.a kako smo krenuli nebi me čudilo da budemo kk sledeća,ipak limenke su bile ispali iz aba lige pa se vratili kao flmcz ni smai neznaju kako se više zovu.a što se tiče stranaca tu je upravu limenke već dovele trojicu a mi nikoga.pa umesto da sad dovedu tri četiri crnca pogotovo centra i kojeg sutera onda je druga prića ako je cilj aba liga i prva pozicija za plej off i evroliga

    0
    0
    Odgovori
    • odakle ti to da je zvezda ispala iz aba lige? Jeste te godine bila najgora sezona ali smo bili prvi iznad crte za ispadanje.

      0
      0
      Odgovori
    • A kad ce dugovi da se vrate?
      Nije cilj prva pozicija jer je to rezervisano za Zvezdu a druga za Cedevitu…ostali neka se poredjaju i dogovore.Cenim da je za vas jedna od zadnje tri.

      0
      0
      Odgovori
  10. Tako je legendo,ne moze neko biti legenda kluba koji je bio SAMO 3g u klubu,nije legenda kluba ako je donirao neke smesne pare za njega! Vratite klub legendama

    0
    0
    Odgovori
  11. Ti si 50% ciganin i zato ćuti i navijaj za pudlicu i ne sekiraj se za tuđe pare pošto nemaš jaja da pustiš
    100 000 i vas 20 bogatih da spasite klub pa tek onda
    da vodite politiku kluba.

    0
    0
    Odgovori
  12. ON je „legenda kluba“ isto koliko i MOKA SLAVNIC zvezdi, ako nije u stanju da pomogne, bolje mu je jednom za sva vremena da UCUTI i da se ne pravi pametan, a da nista ne cini, od price nemamo nista..covica nemoj stavljati u isti KOS sa PEKmenom, bez obzira sto su igrali obojica za PARTIZAN, PEKmen je svoj novac ZARADIO NA POSTEN NACIN, STO SE ZA OVOG DRUGOG NE BI MOGLO RECI.. .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter