5
AdmiralBet ABA Liga

‘BOMBA’: Željko Obradović odvodi reprezentativca iz Zvezde? (VIDEO)

Objavljeno: 13.07.15 u 09:10

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da bi Fenerbahče od Crvene zvezde mogao da kupi Nikolu Kalinića.

Umesto da igra protiv Fenera, Kalinić bi sledeće sezone u Evroligi mogao da igra proitv sadašnjeg kluba Crvene zvezde. Kako prenose turski mediji pregovori dva kluba su u toku, a reprezentativac Srbije bi sa gigantom iz Istanbula mogao da potpiše ugovor na 2+1 godinu. Naravno, pita se Crvena zvezda koja ugovor sa Nikolom Kalinićem ima na još dve godine. U slučaju da crveno-beli prihvate ponudu Fenerbahčea, Turci bi morali na račun kluba iz Beograda da uplate određeno obeštećenje. Tako bi Zvezda posle 500 hiljada dolara od odlaska Marjanovića u San Antonio mogla da zaradi još koji dinar.

(Izvor: YouTube/MrRedStarBelgrade)

Sa druge strane četa koju predvodi Željko Obardović je sve jača. Klub je napsutilo nekoliko igrača (Gaudlok, Savaš, Bjelica), ali su već stigle zamene Bobi Dikson, Kostas Slukas i Pero Antić.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Crvenu zvezdu su do sada napustili Čarls Dženkins i Boban Marjanović, a na pragu odlaska su Jaka Blažič, Markus Vilijams i Nikola Kalinić.

0
0

5 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter