23
Košarka

FOTO: STARSPORT

SAN ANTONIO POMAŽE ZVEZDI: Iako mu je istekao ugovor, Sparsi će itekako platiti za Marjanovića!

Objavljeno: 12.07.15 u 12:08

Bobanu Marjanoviću istekao je ugovor sa Crvenom zvezdom, pa bi on bez problema mogao da ode u San Antonio, ali će se velika suma novca ipak naći u kasi crveno-belih.

Marjanović je već viđen kao košarkaš San Antonija, pre nekoliko dana to je potvrdio i njegov menadžer Miško Ražnatović. Bobi iz Zvezde odlazi kao slobodan igrač, ali će srpski šampion ipak dobiti pola miliona dolara na ime ovog prelaska, piše ‘Sport’.

To bi mogla da bude ključna stvar u vraćanju dugova prema bivšim igračima Simonoviću, Katiću i Dragičeviću i uklanjanje BAT-ove blokade.

Za to vreme Boban Marjanović čeka i uživa u zavičaju. Smatra da je spreman za veliku, najveću scenu.

– Da, mislim da mogu da igram u NBA – rekao je Marjanović za ‘Sport’:

– Ali ne mogu ništa da pričam o tome, jer još nisam potpisao. San Antonio je veliki klub, ima vrhunskog trenera i fenomenalan tim, bilo bi lepo. NBA je moj dečački san i želja, svaki igrač teži ka njoj. Ali, ne mogu sada o tome, sve druge teme su otvorene.

Bobi se trenutno nalazi u Boljevcu gde se kod kuće odmara od naporne i jedne od najuspešnijih sezona u istoriji Crvene zvezde.

– Odmaram se kod kuće u Boljevcu, punim baterije za pripreme reprezentacije. Jedva čekam da počne, da se okupi nacionalni tim. Pomalo i treniram, da ne bih bio nespreman, da ne ispadnem iz forme skroz… – zaključio je Marjanović koji će na EP u septembru biti jedan od glavnih igrača selektora Saše Đorđevića.

0
0

23 Komentara

  1. satro daju pola miliona za nista, a greg popovic je skoro izjavio kako je san antoniju svaki dolar bitan za sastavljanje novog tima, klasicna patka da se zamazu oci.. tih pola miliona daje cika vucic.. ako nece jos dugo.. cigani kao i u vaterpolu sve ce doci na svoje kad tad.. pozdrav

    0
    0
    Odgovori
    • Mislis kao u vaterpolu sto je drzava dala Partizanu bazen na poklon pa on naplacuje drugima termine i treninge .. ili u fudbalu Zemunelo i Jna ? Nece to dolazit nikad vise ,nema vise Mirka ,Ivice i Milorada ..20 god se sve gasilo po Srbiji , samo je JSDP zvetao ,e pa nema vise .Jos Tole da ode i tu ste gotovi !

      0
      0
      Odgovori
  2. Placa smrdija samo tako, narod na kazan a lova lopovima iz zvezde. Nicija nije ono, pa nece ni ciganska, samo polako. Bice surov kraj svih koji su upleteni u pljacku naroda!!!

    0
    0
    Odgovori
  3. kome mažete oči ko fol istekao ugovor i dobić ivo loola ribar košarkaški klub pare za obeštećenje to samo srbija ima da niko negleda tranzit novca

    0
    0
    Odgovori
    • A Partizan Igokea je bas poznat po transparentnosti i zakonitom tranzitu novca .. lakse je u pentagon provalit nego u Partizanov finasijski izvestaj. Kakvi ste vi licemeri ! Bolje se zapitajte gde su pare od BB i Lovrenja npr. nego sto napamet svi znate Zvezdin Pib i MB

      0
      0
      Odgovori
    • Klub u kojem je nastupao Bobi se zove KK Ivo Lola Ribar Železnik. Zvezda postoji tek oj pre 2 dana i nema ni jednog igrača već neke 3 god… Nemaš ti veze za koga navijaš… Pored takvog IQ navijača, nije ni čudo da nam ovako dobro ide u državi…

      0
      0
      Odgovori
  4. Lep tekst i naslov, jedino što niste naveli da je to San Antonio iz Obrenovca… Pa igrači koji su pod ugovorom i odu u NBA iz kud i kamo većeg kluba od FMP ili ILR ili šta već, pa ih ne plate preko 200-300k. A ovom je istekao ugovor i njega će da plate pola miliona!? Pa koga bre vi farbate? Na osnovu čega da ga plate?

    0
    0
    Odgovori
      • Trening kompenzacija od 500k eur!? Buhahahahahaha! Aj stručnjače idi vidi da li sam iza ugla… Ko je iz NBA došao u Partizan!? Sine, izgleda da nisi popio tableticu danas…

        0
        0
        Odgovori
        • Sam si u nicku napisao sta si ,ali ne moras bas da se blamiras pred svima i pokazujes kakva si neznalica. A iz NBA u Partizan su dosli npr. Lo , Palasio ,Pekovic ,Pavlovic.. ali posto uglavnom pratis Zvezdu naravno da to ne znas !

          0
          0
        • Slušaj bilde, pošto vidim da pomno pratiš velike klubove kao što je Partizan (razumem te), evo da ti pojasnim neke stvari. Ti igrači nisu došli iz NBA, nego su igrali NBA ligu, a došli kao slobodni pošto su istu napustili ili u istoj imali pauzu (kao Pek men zbog „lock“-a koji je tada bio aktuelan). Dakle niko nije imao transfer iz NBA u Partizan. Kapiram da je tebi kao navijaču velikog kk ivo lola ribar teško da rezonuješ neke stvari, jer ipak basket pratiš tek sezonu – dve. Te nebuloze o plaćanju klubu za igrača bez ugovora postoje samo u tvojoj mašti. „Trening kompenzacija“ se plaća klubu u kom je dotični igrač ponikao i ne prelazi 200k. A obzirom da Bobi u svojoj karijeri ima mnooogo kud i kamo starijih i ozbiljnijih klubova za koje je igrao, ta pudlicina priča je isključivo za ljude sa intelektom na tvom nivou…

          0
          0
        • E bas si jak intelektualac „nisu dosli iz Nba vec su igrali Nba ligu“.. razumem da su vam isprani mozgovi ,i da nemas svoje misljenje ,,nego iskljucivo ono sto veliki demagog kaze i onaj poltron Tegi. Pa biseru ,i ako je dosao kao slobodan igrac ,to ne znaci da igra za semenke i kikiriki. Zamisli Palasio sa 500 utakmica u nba ligi ,dodje da igra za studentsku stipendiju u mali Partizan. To samo tvoj mozak isprani moze da poveruje. A da ne otvaramo temu fuzije sa Igokeom i zasto je to uredjeno . Zato nemojte vi nekom o postenju .

          0
          0
    • Kakvi pola miliona, kakvi bakrači! Nisu ovi iz San Antonia glupi da ne znaju da se za slobodnog igrača ne plaća starom klubu. To je izgovor jer će ući lopovska para pa je to samo izgovor za naivne navijače.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter