4
Košarka

ŠAMPION OSTAJE BEZ OKOSNICE TIMA: Još jedan ljubimac ‘Delija’ napušta Crvenu zvezdu!

Objavljeno: 12.07.15 u 13:12

Posle dve godine u klubu i osvojene ‘triplete’ sa Crvenom zvezdom slovenački krilni igrač najverovatnije će napustiti redove šampiona Srbije.

Jaka Blažič kupio je za sva vremena srca navijača Crvene zvezde, pre svega velikim požrtvovanjem i neretkim potezima kojima ih je podizao na noge na tribinama. Ipak, izgleda da je njihovom ‘druženju’ došao kraj, pošto je Slovenac najverovatnije napustiti crveno-beli tim.

Kako prenosi ‘Sportando’, Blažič će karijeru nastaviti u turskom Gazijantepu, čije boje od prošle sezone brani Jakin ljuti rival iz Partizana Đorđe Gagić. Takođe, na klupi turskog tima sedi njegov sunarodnik Juri Zdovc koji je izgleda baš ‘zagrizao’ za slovenačkog reprezentativca.

Redove šampiona Srbije i regionalne ABA lige već su do sada napustili bitni igrači Boban Marjanović i Čarls Dženkins, a gotovo je izvesno da će to učiniti i Markus Vilijams.

0
0

4 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter