4
Košarka

FOTO: STARSPORT

EPILOG: Zvezda se oglasila povodom glasina da dovodi Milutinova iz Partizana

Objavljeno: 11.05.15 u 12:37

Predsednik Crvene zvezde Telekom, Miloš Ninković negirao je glasine da će centar Partizana Nikola Milutinov pojačati redove crveno-belih.  

Vest koja je odjeknula u košarkaškoj javnosti u nedelju, danas dobija drugačije odgovore. Nakon trenera Partizana Duška Vujoševića, i predsednik Zvezde demantovao je takve glasine.

– Nismo razmišljali o Milutinovu i nema ništa od tog transfera. Lepše bi bilo da se piše o Zvezdinim pobedama, umesto što se nagađa sastav za sledeću sezonu – rekao je Ninković, a prenosi “Blic“.

Podsetimo, sam igrač, se nije oglašavao, ali posle izjava Vujoševića i Ninkovića, deluje da ni nema potrebe. Kako stvari stoje, Milutinov ostaje u Partizanu. 

hotsport.rs

0
0

4 Komentara

  1. Zvezda nije u dugovima kao Partizan i moze sebi priustiti boljeg centra od Milutinova koji za mene nije nista posebno!Glupi Grobari se nadaju necemu,samo se mogu nasmijati.Ali neobracam paznjju vise na ta g…a od Grobara kojima je u cilju da se pljuju i vredjaju Zvezdu umjesto da bude drugacije.Normalno da postoji veliki rivalitet ali budimo sretni da imamo predstavnika u Evro Ligi.Licno bi volio da je i Partizan otisao u Evro Ligu ali sta ce te takva sudbina!Mi Srbi smo takav narod!Zato nam i jeste ovako kako jeste!
    Toliko od mene,razmislite malo! 😀

    0
    0
    Odgovori
  2. Zvezda nije u dugovima kao Partizan i moze sebi priustiti boljeg centra od Milutinova koji za mene nije nista posebno!Glupi Grobari se nadaju necemu,samo se mogu nasmijati.Ali neobracam paznjju vise na ta g…a od Grobara kojima je u cilju da se pljuju i vredjaju Zvezdu umjesto da bude drugacije.Normalno da postoji veliki rivalitet ali budimo sretni da imamo predstavnika u Evro Ligi.Licno bi volio da je i Partizan otisao u Evro Ligu ali sta ce te takva sudbina!Mi Srbi smo takav narod!Zato nam i jeste ovako kako jeste!
    Toliko od mene,razmislite malo! 😀

    0
    0
    Odgovori
  3. Bas Zvezdu boli d..e za jednog Milutinova,on ce nas da odbacuje kao gace hahahahahah sta majke radjaju boze moj! Zar Grobari ne shvatate da mi mozemo da dovedemo 2 puta boljeg od Milutinova sto ce da se desi na kraju sezone! I ovde pise da ce Milutinov da ostane u KK Partizanu Nis hoce al do kraja ove sezone, sledece necete ni njega da imate!

    0
    0
    Odgovori
  4. Sad kad ih je Milutinov odbacio kao usrane gace sad kao nije istina…. hahahaha e cigani jadni li ste tragovi vam smrde necovjestvom….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter