8
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

SPREMA SE TRANSFER GODINE: Nikola Milutinov prelazi u Crvenu zvezdu?

Objavljeno: 10.05.15 u 08:47

Kako stvari stoje, transfer-bomba u košarkaškim okvirima spremna je da detonira. Startni centar KK Partizan, Nikola Milutinov, karijeru bi mogao vrlo lako da nastavi u taboru „večitog rivala“, u ekipi Crvene zvezde.

Kako prenose srpski mediji, Partizan zbog materijanog problema nema para za platu sjajnog centra, koji bi u ekipi Dejana Radonjića trebalo da zameni Bobana Marjanovića.

Priče na ovu temu pokrenu je Sportski žurnal, koji prenosi da bi visoki centar mogao da obuče dres večitog rivala odmah po okončanju aktuelne sezone u KLS.

Po tom scenariju, Zvezda bi ostala bez Bobana Marjanovića koji bi otišao u inostranstvo, tačnije u NBA ligu, Partizan bez Milutinova koji bi otišao u Zvezdu, a rupu u crno-belom klubu nije jasno ko bi u ovom trenutku mogao da popuni.

Motiv za odlazak Milutinova, pored neredovnih primanja, navodno predstavlja i činjenica da će crveno-beli imati priliku treću godinu uzastopno da igraju Evroligu.

Dodatna sprega između Milutinova i Crvene zvezde, kako se šuška, je i menadžer Luke Mitrovića, ujedno i agent startnog centra „Parnog valjka„.

Ne treba sumnjati da se navijačima Partizana nimalo ne bi dopao ovaj potez sjajnog košarkaša, a hoće li se on i dogoditi, preostaje nam da sačekamo i vidimo.

hotsport.rs       

0
0

8 Komentara

  1. Kako treću za redom? Pa ako se ne sećaš pre dve sezone smo zajedno sa vama igrali EL, prošle tj. i dalje ove sezone smo igrali bez vas, i sledeće godine dakle treću za redom ćemo igrati, isto bez vas. Jansije ili ti trebaju dodatni časovi iz matiš?

    0
    0
    Odgovori
  2. Da ide u tim koji ce trajati najvise jos dve godine,decko ce lako otici bilo gde van i dobiti platu koju u Srbiji moze samo da sanja.Pa vi novinari stvano niste normalni,znaci Blazic ide u Parizan zajedno sa Lazicem. Kad nemas sta pametno da napises,onda ne pisi nista.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter