3
Košarka

FOTO: STARSPORT

VUJOŠEVIĆ PONOVO O TEORIJAMA ZAVERE: Verujem u karakter Milutinova, on nije izdajica!

Objavljeno: 10.05.15 u 21:57

Trener Partizana Duško Vujošević nije želeo da poveruje da bi Nikola Milutinov mogao da pređe u redove najljućeg rivala i ponovio je da ništa nije slučajno, već da je sve ovo organizovana igra protiv aktuelnog šampiona Srbije.

Današnji dan počeo je veoma burno u košarkaškim krugovima, pošto se pojavila neverovatna informacija da će jedan od najperspektivnijih srpskih centara i nosilac igre Partizana Nikola Milutinov preći u redove najvećeg rivala Crvene zvezde.

Eksplodirale su društvene mreže, jedna strana bila je izuzetno zaintrigirana tom mogućnošću, dok je druga odbijala da poveruje u takav ishod. Ponuda je zaista poslata, a trener crno-belih Duško Vujošević ponovio je svoj stav da je to još jedan potez u očiglednoj orkestriranoj igri protiv Partizana.

Ne verujem u mogućnost takve realizacije zbog njegovog karaktera. Očigledno da se vodi organizovana igra, u kojoj klub nije u mogućnosti da ispuni obaveze prema igračkom kadru, da bi oni istovremeno postali slobodni. I da se dovođenjem jednog od najkvalitetnijih evropskih centara, odnosno njegovim odvođenjem, zada toreadorski udarac – objasnio je Vujošević, a zatim nastavio:

– To se igra na više nivoa i na veoma složen način. Ali, verujem da će klub pronaći mehanizam da zadrži takvog igrača, kao što verujem u karakter Milutinova, koji nije izdajica – izjavio je trener crno-belih za Novosti.

Slična priča bila je zimus kada je Partizan napustio još jedan centar Đorđe Gagić. Rasplet se očekuje u narednih nekoliko dana, a ne treba zaboraviti da nas očekuje još bitaka Partizana i Crvene zvezde koje će se nastaviti i u Superligi Srbije.

hotsport.rs       

0
0

3 Komentara

  1. „Može da se pogreši kada je u pitanju kakav je igrač, ali ne sme da se pogreši, kada je u pitanju kakav je čovek“ Veliki mag DV, najveća noćna mora ganera iz predgradja…

    0
    0
    Odgovori
    • Gde vam je mag izgubio pare,ili je od njih kupio slike pa sada trazi da skupljate jos para da bi mogao da pazari jos koju?

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter