20
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

DA LI IH JE SAMO PONELA EUFORIJA ILI…? Igrači Zvezde zajedno sa navijačima pevali pogrdne pesme o Partizanu! (VIDEO)

Objavljeno: 20.04.15 u 14:06

Košarkaši Crvene zvezde plasirali su se u finale ABA lige i samim tim u Evroligu naredne sezone, a tokom proslave pobede nad Partizanom, i igrači Crvene zvezde su se zaneli i zapevali sa navijačima pogrdne pesme na račun “večitog“ rivala.  

Kao što to obično biva posle duela “večitih“ na terenu, najzanimljivije bude treće poluvreme. Deo toga bio je i sukob u tunelu posle meča, ali i proslava i doček košarkaša Zvezde.tokom koje su usledili i pogrdni stihovi “Indija, Pakistan…“.

Naime na internetu se pojavio snimak velikog slavlja oko 400 navijača Crvene zvezde i košarkaša Zvezde na kojem se vidi kako Kalinić i Tejić (koji se jedini vide u kadru) zajedno sa navijačima pevaju pogrdno o Partizanu. 

Inače, treba podsetiti da igrači nikada ne pevaju pogrdne pesme pred svojim navijačima u hali, odnosno da ‘oćute’ te delove, ali to sada nije bio slučaj.

Podsećamo, upravo su se uoči odlučujućeg duela, navijači Partizana uvredljivim transparentom rugali Nikoli Kaliniću.

Ovo bi definitivno moglo dodatno da podgreje atmosferu, koja je već sada sama po sebi usijana…

https://www.youtube.com/watch?v=dJcnqLh5WSw

hotsport.rs

0
0

20 Komentara

  1. grobari to sto ste osvojili osvojiliste zna se i kako,a sad lepo cekajte kada ce te da osvojite neki trofej u skorije vreme necete sigurno. BRAVO IGRACI PRAVA STE GOSPODA

    0
    0
    Odgovori
    • sta osvoji taj covicev klub ukradenog imena…osnovan 2011 a vi crvenkape u zadnjih 16 godina.koliko ti sanja imas godina kad se radujes jednom finalu…sve je ovo jadno i bedno kad svet i evropa znaju samo ime partizan….

      0
      0
      Odgovori
  2. Kad osvoje ono sto partizan ima…onda neka pevaju…jos nemaju aba ligu i pitanje dali ce osvojiti…a partizan je evropu pokorio u poslednjoj deceniji sa malo para i prica se o njemu…zato napred partizan

    0
    0
    Odgovori
  3. Ajde bre, pustite vise te ljude na miru! Grobar sam, ali to je SAMO pesma. Isto sam pricao i kada su svi Stanoja satvljali na krst zbog pevanja takvih pesama. Neka slave, zasluzili su, bili su bolji, pobedili su nas i naravno da nece da cute kada proslavljaju prolaz u Evroligu sa svojim navijacima.

    0
    0
    Odgovori
  4. BRAVO MOMCI -NE TUGUJTE PACOVI I NE PLJUJTE PO SVIMA ,PRICACE VAM RADONJA KAKO GA EVROPA PRIMA ! NEKOM EURALGUE -NEKOM CIPIRIPI KUP KAKO grobari kazu !BRAVO MOMCI INDIJA PAKISTAN ….

    0
    0
    Odgovori
  5. Ne razumem sve ovo…To je derbi I ocekivano je to I od navijaca I od igraca…A sto se tice uspeha Fmp-a, definitivno najveci uspeh u istoriji njihovog postojanja, steta je sto Zvezda vise ne postoji pa Dule nastavlja rivalstvo sa Panterima. A za neinformisane navijace Zeleznika sa tim malim klubom Dule je osvojio vise trofeja nego sto vi imate odigranih evropskih utakmica. Pozdrav

    0
    0
    Odgovori
  6. A sta je ovde problem….sverovatno imate zelju da nekog kazen zbog neceg.Ajmo da prvo poslajemo psihijatra u partizan da resi probleme pa da se bacimo na to kome koja pesma smeta.Indija …Pakisatn…….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter