21
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

SRAMOTNO: Gde je kraj besramnim navijačkim uvredama? Grobari se rugaju Kalinićevom deformitetu (FOTO)

Objavljeno: 19.04.15 u 20:44

Navijači Crvnene zvezde su na najvulgarniji mogući način u drugom meču polufinalne serije vređali Sašu Pavlovića, a da im ne bi ostali dužni pristalice Partizana su uzvratile transparentom na račuun Nikole Kalinića.

Reprezentativac Srbije je u sinoćnjem meču bio MVP utakmice, a pored toga je imao i nekoliko oštrih prekršaja što je očigledno zasmetalo Grobarima.

grobari-kalinic

Način na koji su izrazili svoj animozitet prema krilu protivničkog tima je ispod svake granice ukusa pošto su se narugali njegovom fiizičkom deformitetu.

hotsport.rs

0
0

21 Komentara

  1. Toliko su mislili da su nesto posebno a mi ljudi drugog reda, da je ovaj poraz teska povreda njihovog ega. 12 godina su imali nevidjen lobi i zastitu da ih je boleo k… za sve i prosto su se izivljavalji u omalovazavanju protivnika i prizivanja katanca a od Covica i FMPa su imali vise koristi nego Zvezda sada, ozirom da je cela kosarkaska Srbija bila kosarkaska filijala „institucije“a ponajvise FMP

    0
    0
    Odgovori
  2. Nisu se rugali svom ocu Franji,nemogu preboleti poraze nema vise Marsala Tudjmana generala premijera Mirka polutana Tadica i medenog kolacica Dacica da im pomazu.

    0
    0
    Odgovori
  3. А шта као није срамотно то што цигани пљују по Павловићевој породици

    0
    0
    Odgovori
  4. Људи се питају откуд знак Најка, па Калинић кад је био мали, једном се насмејао и Американци га усликали и ето осмислили рекламу и посташе популарни, то нико није знао ту праву истину .

    0
    0
    Odgovori
  5. Kalinicev deformitet izgleda simpaticno, iskreno, devojke ga vole, privlaci nekako sa tim, a sta ima simpaticno kod Macvana? Ili isfrustriranog Pavlovica? haha

    0
    0
    Odgovori
  6. gde ti vidis postenje u srbiji,od privatizacije,do dan danas,a vi koji mislite tako il ste bolesni umovi il pisete gluposti.prvi coki ima svoj klub tj vas,nek vrati pare postenih srba sa kim…

    0
    0
    Odgovori
  7. Svi su glodari Miša Tumbas ! ZVEZDA PONOS POŠTENE SRBIJE, NAJVEĆI BREND NA BALKANU I JEDINI KLUB KOJI NIKADA NIJE ISPADAO IZ PRVE LIGE ! ! !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter