11
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

INCIDENT U TUNELU: Duško Vujošević i Mirko Pavlović akteri u tuči! (VIDEO)

Objavljeno: 19.04.15 u 23:10

Veliki incident dogodio se odmah po završetku utakmice u kojoj je Crvena zvezda savladla Partizan 81:73 i plasirala se u finale ABA lige i izborila plasman u Evroligu. Naime, na snimku Sportkluba se videlo da se trener Partizana Duško Vujošević sukobio nepoznatom osobom, a odmah do trenera Partizana išao je i funkcioner Zvezde Mirko Pavlović, koji je odgurnuo istog čoveka. Potom je Pavlovića odgurnuo drugi čovek, a pripadnici Žandarmerije sprečili su ozbiljniji sukob.

Pre same tuče na putu ka tunelu desio se još jedan ozbiljan incident.

hotsport.rs

0
0

11 Komentara

  1. il ste ludi il toliko bezobrazni…dule prolazi a ovaj mu psuje namjerno…mora reagovati,a andjus i coki tuca,dokazi,pa gde su pare sa kim.coki je osnovao svoj privatni klub a ukrao ime.istina je istina,a ti shone bi da duleta neko patosira…a nisi za nasilje…ljubomora je jedno a zavist prelazi u mrznju,to nije dobro,niti ce doneti dobro.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ok,isprovociran i odreagovao onako kako nije trebao,udarci na obe strane.Prvo neka se resi slucaj Andjus-Covic gde su dokazi ocigledni ili gde su zavrsile pare sa Kosova.To se desilo mnogo pre ovog incidenta,nista nije reseno a sve se zna. Zato pravda jednaka za sve, a ne selektivno.

    0
    0
    Odgovori
  3. Кам те лепе среће,да се сви који се баве својим послом из љубави, као тренер Партизана,толико веже за свој посао ,па да прави овакве испаде. Знамо да претерује у томе,али показује љубав и амбицију. Е,кад би они који нам судбину кроје имали такву енергију,јер образ и онако немају. Ово може бити само добро за нашу кошарку,а шмокље не би требали ни један спорт да воде-без инцидената,неће бити енергије,јер ово је спорт,а не хор.

    0
    0
    Odgovori
  4. Krivo mi je samo što ga neko jednom dobro ne sastavi sa patosom, da se spusti malo na zemlju i da se smiri ! Čovek sa snimka je pričao telefonom i dobacio mu nešto (verovatno), PA ŠTA ?! ?! ?! Jel’ to razlog da se potučeš sa čovekom ?! I koliko vidim DV je nasrnuo na dečka, a ne obrnuto, tako da DV sad može samo da popije tužbu, što bi garant popio da sam ja bio u pitanju, ne iz razloga jer sam p…a, nego zato što je to odraz primitivizma, a za sebe smatram da sam dovoljno inteligentan da se ne tučem sa ljudima po ulici. Toliko …

    0
    0
    Odgovori
  5. Nije ga dzabe napao Vujosevic! Na snimku se lepo vidi da je Dusko prosao a ovaj dobacio a onda je Dusko odreagovao. Tako da se vidi ko se ciganci. A MITROVICU svaka cast na fer i korektnim recima!!!

    0
    0
    Odgovori
  6. Stoka ,je stoka,pa makar je video ceo svet sad ko je veliki trener bez mozga,prevarant i lopov…..predsednik JED,

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter