0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Partizan

CRNO-BELI OSTALI BEZ VELIKOG TALENTA: Ogroman potencijal napustio Partizan, sledeća stanica – Juta!

Objavljeno: 12.11.20 u 22:17

KK Partizan je ostao bez jednog od najtalentovanijih mladih igrača.

U pitanju je veliki talenat crno-belih Lazar Sefanović koji je od danas zvanično član Univerziteta Juta.

– Veoma smo uzbuđeni što je Lazar došao kod nas za sledeću sezonu. Njegovo iskustvo igranja u nekim vrhunskim ekipama Evrope biće velika stvar za nas – rekao je trener Leri Kristovijak.

PROČITAJTE JOŠ: OVA MAŠINA JE VEĆ POSTALA ATRAKCIJA NA ULICAMA SOMBORA: Jokić iskeširao 250.000 evra kako bi osvežio vozni park, pogledajte kakvu je ‘zver’ kupio! (FOTO)

Stefanović je prošle sezone nosio dres Mladosti iz Zemuna, filijale Partizana, igrao je 20 minuta po utakmici, beležio 7 poena po meču.

– Mnogi koledži su me kontaktirali, ali Juta je uvek bila posebna i drugačija od ostalih i zato sam je odabrao. Znači mi dosta što su ovde igrali srpski igrači pre mene. To je imalo veliki uticaj da dođem ovde. Postoji velika istorija i nadam se da ću je nastaviti – rekao je Stefanović.

– Iskreno, bila je to jako jako teška odluka jer kao dete koje je odraslo ovde, uvek sam bio veliki navijač Partizana i nadam se da ću jednog dana imati profesionalni uspeh ovde. Svako dete iz Evrope sanja o igranju Evrolige prvo. Ipak, kada mi se koledž otvorio kao opcija, odabrao sam ga jer posle njega mogu da igram profesionalno. Ali ako postanem profesionalac posle toga ne mogu na koledž. Bila je teška odluka, ali se nadam da je ispravna – zaključio je Stefanović.

FOTO: KK Partizan

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter