0
Košarka

FOTO. Twitter/Denver Nuggets

OVA MAŠINA JE VEĆ POSTALA ATRAKCIJA NA ULICAMA SOMBORA: Jokić iskeširao 250.000 evra kako bi osvežio vozni park, pogledajte kakvu je ‘zver’ kupio! (FOTO)

Objavljeno: 12.11.20 u 20:16

Sprksi reprezentativac i košarkaš Denver Nagetsa Nikola Jokić odlučio je da ‘otvori novčanik’ i počasti sebe novim automobilom.

Nema sumnje da je njegov vozni park bogat, ali što bi se reklo – od viška glava ne boli. Reč je o Mercedesu G63 AMG Brabusu vrednom oko 250 hiljada evra.

PROČITAJTE JOŠ: NAPUSTIO JEDNU, SAD IDE U DRUGU BOLNICU: Maradona hitno smešten u kliniku, ponovo se leči od zavisnosti!

Ovo je mašina od 4.000 kubika i 700 konjskih snaga, koja je, navodno, već glavna atrakcija na ulicama Sombora. Jokićev novi džip stigao je u punoj opremi, sa neobičnom žutom unutrašnjošću i felnama koje šokiraju na prvi pogled. Ovaj model, navodno, može da razvije brzinu od 240 kilometara na čas.

S obzirom da Nikola Jokić samo od igranja u NBA ligi zarađuje preko 22 miliona po sezoni, ovakav izdatak mu uopšte nije prevelik.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter